Tabletiniz için en iyi haber uygulamaları

eReaderandTabletNews

Efsaneye göre, tabletinizden sesli olarak haberleri size okuyan adam buymuş; bir de her haber okuduğunuzda Japonya’da bir kelebek ölürmüş… Durun, bu başka bir hikayeydi. Siz tabletinizden haber okumak istiyorsunuz ancak hangi uygulamanın tam da size göre olduğunu bilmiyorsunuz. Baştan öyle söylesenize, ben de size kırmızı başlıklı kızı anlatmayı planlıyordum.

Ülkemizde birçok başarılı haber kuruluşu var ancak bu her birinin Android tabletiniz için ideal olduğu anlamına gelmiyor. Bundan yola çıkarak sizler için Türkiye’nin en iyi tablet haber uygulamalarını listeledik. Hem de hepsi ücretsiz…

unnamed

Tüm Gazeteler

Türkiye’de en çok okunan gazetelere ve gazete manşetlerine tek bir yerden ulaşmanızı sağlayan bu uygulama ile ‘uygulamadan ayrılmadan’ tüm gazeteleri okuyabilir, kendi tercihlerinize göre gazete sıralamasını değiştirebilirsiniz. Üstelik listede olmayan gazeteleri ve haber sitelerini de ekleyebiliyorsunuz. Bu uygulama arkadaşlarınıza “çok iyi abi çok iyi” diyip de haklı çıkacağınız türden. Böylesi az bulunur.