Samsung Galaxy S4 için kablosuz şarj seti satışta

samsung_wireless

Samsung Galaxy S4 satışa sunulmadan hemen önce, bu cihazın kablosuz şarj edilebileceğini ancak bunun için ekstra ödeme yaparak aksesuar almanız gerektiğini belirtmiştik. O aksesuar seti Samsung tarafından satışa sunuldu.

Söz konusu bu aksesuar seti birkaç parçadan oluşuyor. İlk önce kablosuz şarj olabilen arka kapağı almanız gerekiyor ki bu size 39,99 dolar şekilde yansıyacak. Bu kapağın şarj olacağı güç kaynağı ise 49,99 dolar. Yani toplam 90 dolar bir ekstra ödemeyle Galaxy S4’ünüz kablosuz şarj olabilir. Ucuz olmadığının farkındayız ancak bu aksesuarlar tüm Qi sertifikasına sahip ürünlerle çalışabilir. Asus, Nokia ve LG’nin bu sertifikaya sahip olan birkaç cihazı var.

Kablosuz şarj yüzeyinin renk seçenekleri gri ve tonları şeklinde. Galaxy S4 için kablosuz şarj destekli arka kapaklarda ise beyaz ve siyah seçenekleri var.

Ürünler henüz Türkiye’de satışa çıkmadı ancak Samsung genellikle pazarlama konusunda diğer firmalardan daha eli çabuk davranıyor. Eğer beklemek istemiyosanız, kablosuz şarj yüzeyine buradan, telefon kapağına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca sizler için derlediğimiz en iyi Galaxy S4 aksesuarlarına göz atmayı da unutmayın.