The Elder Scrolls Online için yeni video yayınlandı

 The_Elder-Scrolls-Online

2014 baharında Xbox One, PlayStation 4, Mac ve PC için sunulacak olan The Elder Scrolls Online’ı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu konuda yalnız olmadığımızdan da eminiz. Hatta Stuff ekibi antreman olsun diye Skyrim’de yeni karakterler yaratıp oynamaya başladı bile.

Oyun dünyasının kalbinin attığı E3 fuarında, Xbox One ve PlayStation 4‘ün ardından en çok ilgi çeken tanıtımlardan biri de The Elder Scrolls Online’dı. İtiraf edelim, The Elder Scrolls serisinin online oyuna döneceğini ilk duyduğumuzda üzülmüştük; sonuçta bir daha tek oyunculu bir oyun yapmama ihtimalleri var. Ancak videoları izledikten ve doğrulanan bilgileri gördükten sonra, World of Warcraft’ın gelişiminin durması ile yerinde saymaya başlayan MMORPG dünyası için yepyeni bir soluk olacağını düşünmeye başladık.

Aranızda The Elder Scrolls serisinin müdavimleri olabilir ve online oyun ile serinin herkese açılması sizin biraz değişik hissetmenize sebep olmuş olabilir. “Onlar ‘Knight Online’ oynarken bir Oblivion da vatan kurtarıyorduk” da diyebilirsiniz. Hiç merak etmeyin, bizce her şey güzel olacak; o yeni oyuncular Tamriel’e renk katacaklar.

Evet, daha fazla duygusallaşıp birbirimizin omzunda ağlamadan sizleri video ile başbaşa bırakıyoruz.