Turkcell T40 satışa sunuldu

T40

Türkiye’nin ilk yerli tasarım akıllı telefonu Turkcell T40 satışa sunuldu. Yalnızca 499 TL fiyat etiketine sahip olan telefon, Turkcell aboneleri tarafından tarifeye ek 8-24 TL (x24 ay) ödemelerle kontratlı olarak da alınabiliyor.

Turkcell T40 kontratlı olarak alanlar Turkcell’in hediyesi 3 aylık Turkcell TV Standart Paketi ve 3 aylık Turkcell Müzik 15 şarkı indirme hakkı kazanacak. Turkcell Akıllım Güvende ile akıllı telefon sigortası ve akıllı telefon asistans hizmeti ilk 10 bin kişiye hediye edilecek. Üstelik Turkcell T40’ları sıvı teması ve kazaen kırılmalara karşı sigorta kapsamına alan Akıllım Güvende ile sigorta kapsamındaki hasarlı cihazlar kullanıcıdan alınıp, tekrar bulundukları adrese teslim edilme ayrıcalığı sağlanıyor.

Turkcell T40

Türkiye’nin ilk yerli tasarım akıllı telefonunu Turkcell’lilerle buluşturmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar şöyle devam etti:

“Mobil internette fırsat eşitliği vizyonu ve herkesi akıllı telefon sahibi yapma hedefiyle yola çıkarak kendi adımızla ilk telefonumuzu sunduğumuzdan bu yana yaklaşık 1  milyon T serisi cihaz sattık.   Bugün sadece kendi adımızı vermekle kalmayıp, Türkiye’de tasarladığımız Turkcell T40 ile Türk insanına hakkettiği kalitede yüksek teknoloji ürünü bir akıllı telefonu çok uygun fiyata sunmanın gururunu yaşıyoruz. Gelişmiş ses ve kamera gibi teknolojik  özellikleri, Türk kullanıcıların alışkanlıklarına göre geliştirilmiş hayat kolaylaştıran arayüzü ve  Turkcell’in zengin mobil uygulama dünyasını herkesin erişebileceği fiyatta bir araya getiren T40 ile Turkcell’liler bir adım önde olacak.”