Konserlerin için 6 harika ekipman

konser

Bu ekipmanlar ile konserlerin görmekli, sokak performansın ise efsanevî bir etkinliğe dönüşecek. En azından o an oradan geçenler için…

1. Mooer Green Mile

Mooer Green Mile

Ibanez Tube Screamer’ın klasikleşmiş ve sayısız taklidi üretilmiş temiz tonlarını 80 dolara elde edebileceğimizi kim tahmin edebilirdi? Orijinal JRc4558 yonga üzerine kurulu fındık faresi boyutlarındaki Green Mile, gerçek bir canavar gibi havlıyor ve hatta sololar için eklenmiş yükseltici ile canavarlığını bir üst seviyeye taşımak mümkün. Bu oyuncak, gitara güclü bir Blues tınısı vermek için ve eleman sıkıntısı yaşayan gruplar için. 9 V’luk bir güç kaynağına ihtiyacın olacak, zira paket içinde ne adaptör ne de pil bulunmuyor.
80 USD / mooeraudio.com

2. Novation MiniNova 

Novation MiniNova

Bu sintisayzır ile ilgili ‘mini’ olan iki şey var: Tuşları ve fiyatı. Mükemmel Ultranova ile aynı ses motorunu kullanan Mininova, gazlı ezici baslardan, dudak uçuklatacak retro biplere kadar toplam 265 adet ayarlanabilir tona sahip. Yetmedi mi? Ücretsiz olarak daha fazlazını indermen de mümkün. Cihaz ses kodlayıcı (vocoder) neşesi için bir mikrofon girişi, USB/MiDi ve standart stereo çıkışlarına sahip. Unutulmaması gereken bir husus var; bu 37 tuş sosis parmaklar için üretilmemiş.
455 USD / novationmusic.com

3. HardWire HT-6 

HardWire HT-6

Bu da neymiş? Sen hâlâ sadece tek teli ayarlayabilen akort cihazlarını mı kullanıyorsun? Ne kadar da antika! Her telin tınısını simültane olarak algılayabilen polifonik ayar cihazları geleceğin ta kendisi ve HardWire’ınkisi etkili olduğu kadar kullanımı da kolay; Tüm açık telleri tıngırdat ve altı ışık çizgisi ortada hizaya gelene kadar ayarlamaya devam et. İşte bu kadar basit. Artık en iğrenç sahne ışıkları bile parlayan LED’lerini gölgeleyemez. Ama şunu da unutma, herkes yeni akort cihazını senin kadar etkileyici bulmayabilir.
160 USD / hardwirepedals.com