Logitech PowerShell satışta

powershell

Logitech, daha önce @evlaks tarafından sızdırılan iOS 7 oyun kumandası -aksesuarı- Powershell’i satışa sundu. iPhone 5/5C/5S ve beşinci nesil iPod Touch ile kullanılabilen aksesuar, Lightning yuvasına bağlanıyor ve iCihaz’ını tam anlamıyla bir taşınabilir konsola dönüştürüyor.

iphone oyun kumandası

PowerShell diğer konsollardan alışık olduğun yön, omuz ve ABXY hamle tuşlarına sahip. iCihaz’ını içine yerleştirdiğinde kamerayı ve ses ile güç tuşlarını açıkta bırakarak bunları ‘konsol formu’nda da kullanmana olanak tanıyor. Aksesuarın en önemli avantajlarından biri 1500 mAh pil ile donatılmış olması. Bu pil iCihaz’ını şarj ediyor ve mobil oyun keyfi için pil ömründen fedakarlık etmemeni sağlıyor. Ayrıca PowerShell’in microUSB yuvası ile aksesuara takılı olan iCihaz’ı şarj etmek de mümkün.

Logitech PowerShell Apple Online Store’da (ABD) 99,95 dolar fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Aksesuar aralık ayında dünya çapında satışa sunulmaya başlanacak ve muhtemelen o zaman Apple Online Store Türkiye’den de satın alınabilecek.