Sony’den yeni tabletfon

CES 2014’te Xperia Z1 Compact‘ı tanıtan Sony, bugün de eğlence odaklı iki yeni Xperia duyurdu: Xperia T2 Ultra ve Xperia E1.

Sony Xperia T2, 6 inçlik dev bir ekrana sahip. Sony, bu tabletfonu gelişmekte olan pazarlara özel olarak tasarladığını açıkladı. Henüz açıklanmayan fiyatın çok pahalı olmayacağı söyleniyor.

Xperia T2’nin dev ekranı 720p (HD) çözünürlük sunuyor ve 13 MP kamera ile donatılmış. Gücünü dört çekirdekli Snapdragon işlemciden alan tabletfonun belleği 1 GB, pili ise 3000 mAh.

Sony, Xperia T2’nin kutudan çıktığı andan itibaren Sony Entertainment Network’ün müzik ve filmlerine erişim sağlayabileceğini açıkladı.

Xperia E1

Sony’nin tanıttığı bir diğer akıllı telefon ise Xperia E1. 100Db hoparlöre sahip olan bu telefon, çok daha yüksek ve aynı zamanda temiz ses sunuyor. Xperia E1’i satın alan herkes, Sony’nin müzik akışı servisi Music Unlimited’a 30 günlük erişime sahip olacak.

Her iki telefon da çift SIM özelliğine sahip. Xperia T2 dünyanın çoğu ülkesinde bu çeyrekte satışa sunulacak. Xperia E1’in tarihi ise henüz bilinmiyor.

İlgili Yazılar