Vodafone Smart Tab III 10′

Vodafone, üçüncü nesil tabletini satışa sundu. Lenovo imzalı tablet, en başarılı Vodafone cihazı olmak için kuvvetli bir aday.

Telefon ve tabletlerde servis sağlayıcıların kendi markaları ile piyasa sürdükleri cihazların, yapı ve tasarım noktalarında sorunları olur. Burada durum farklı; Tab III 10’ yapısal olarak dört dörtlük olmasa da göze batan bir eksikliği yok. Kalınlığı ve hafifliği mobil kullanım için uygun, dokulu arka yüzey iyi bir ergonomi sağlıyor ve hakkını verelim, şık gözüküyor.

vf

Android 4.2 Jelly Bean’in üzerine pek makyaj yapılmamış ki bu bizce iyi bir şey. Sistem gayet sorunsuz ve akıcı çalışıyor. Dört çekirdekli 1,2 GHz işlemci ve 1 GB bellek, genelde iyi bir iş çıkarıyor. Bazı dijital yayınların sayfa geçişlerinde ufak takılmalar oluyor. Pil ömrü, yoğun kullanımlarda bile, aynı gün içerisinde priz peşinde koşmanı gerektirmeyecek seviyede.

VF_Smart_Tab_III_10.

1280×800 ekran çözünürlüğü, 1080p ekranlı telefonların ve çok daha yüksek çözünürlüklü tabletlerin sayısının hızla arttığı bu günlerde, biraz düşük gözükebilir fakat Play Store’daki uygulamaların çoğunluğunun performansı, bu gibi çözünürlükler için daha uygun. Renkler, detaylar, parlaklık ve görüş açıları film izlerken de gayet tatminkâr.

Teknik
● Ekran 10,1 inç, 1280×800 ● İşlemci Dört çekirdekli 1,2 GHz işlemci ● Bellek 1 GB
Depolama 16 GB (32 GB microSD) ● Pil 6350 mAh ● Bağlantı Wi-Fi, 3G, Bluetooth 4.0, micro HDMI ● Kamera 5 MP ● Fiyat Sözleşmeli