Tivibu Ev’in set üstü kutuları Türkiye’de üretilecek

Airties, Karel ile işbirliği yaparak üretiminin bir bölümünü Türkiye’ye taşıyor ve TTNET için set üstü kutuların üretimini ülkemizde gerçekleştirmeye başlıyor.

AirTies, TTNET’in Tivibu Ev hizmeti için geliştirdiği set üstü kutu ürününü Karel ile yaptığı bu işbirliği çerçevesinde ilk kez Türkiye’de üretecek.

AirTies ve Karel yaptıkları işbirliği ile IPTV set üstü kutu ailesinin üretimi için bir işbirliği anlaşması imzaladılar. Karel bu işbirliği çerçevesinde, AirTies markalı IPTV set üstü kutularının yerli üretimi için Ankara’daki tesislerinde yıllık toplam 300 bin kapasitelik yeni bir üretim hattı kurdu. Kablosuz video dağıtımı konusundaki çözümlerini de entegre edeceği IPTV ve OTT kutularla oyunun kurallarını değiştirmeye hazırlanan AirTies, en gelişmiş teknolojik ürünleri hem Türkiye hem de Avrupa’ya bir hafta içinde sevk edebilme esnekliğine ulaşmayı hedefliyor.

Geleceğin televizyon yayıncılığı IPTV teknolojisiyle yayın yapan Tivibu Ev, izleyicilerin isteğe bağlı olarak izleyebilecekleri film, dizi, spor, belgesel, çocuk, müzik gibi binlerce içeriğin yanı sıra interaktif uygulamalara da sahip.

İlgili Yazılar