Xbox One ekimde Türkiye'de

Microsoft’un 22 Kasım’da ABD ve bazı Avrupa ülkelerinde satışa sunduğu Xbox One’ın, dünyanın geride kalan bölümünde ne zaman satışa çıkacağı belli oldu.

Sıkı oyuncuların, basının ve oyun endüstrisinin içinden geliştiricilerin ve yayıncıların takma isimlerle dahil olduğu NeoGAF forumundan ntkrnl isimli kullanıcı, Xbox One’ın ekim 2014’te Türkiye’de satışa çıkacağını iddia etti. Kullanıcı ayrıca sahip olduğu, konsolun hangi ülkede ne zaman çıkacağını belirten listeyi de yayınladı.

Söz konusu kullanıcının paylaştığı listede, Xbox One’ın ülkelere göre çıkış tarihi şöyle sıralanıyor: Nisan ayında Japonya, Güney Kore, Tayvan, Singapur, Hong Kong, Rusya, İsveç, Norveç, Finlandiya, Danimarka, Kolombiya, Şili ve Arjantin’de; ekim ayında ise Türkiye, Çin, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Yunanistan, Portekiz, Slovakya, Suudi Arabstan, Birleşik Arap Emirlikleri, İsrail, Hindistan, Endonezya ve Mısır’da.

Bunun yanı sıra, Microsoft’un beyaz renkli Xbox One satacağı da söyleniyor. Kasımda satışa sunulacağı iddia edilen beyaz Xbox One, 1 TB sabit diske sahip olacak ve yalnızca dijital oyunları oynatabilecek. 

İlgili Yazılar