LoL Paris yolcusu

Riot Games’in rekabete ve stratejiye dayalı rol yapma oyunu League of Legends’ın All-Star Etkinliği, 7-12 Mayıs tarihleri arasında Paris’te gerçekleşecek.

League of Legends (LOL) takımlarının ve dünyanın farklı bölgelerinden gelen profesyonel oyuncuların mücadele edeceği 2014 All-Star etkinliği, Paris’te yer alan Zenith Arena’da yapılacak. Bu yıl yeni bir formatta düzenlenecek etkinlikte, All-Star Özel ve All-Star Şampiyona adlı iki farklı aşama olacak.

All-Star Özel, bu yılın ana etkinliği olacak ve Amerika LCS, Avrupa LCS, Tencent LoL Pro League (LPL), Garena Premier League (GPL), OnGameNet (OGN) bölgesel turnuvalarının galipleri bu çatı altında bir araya gelecek. Bu beş takım önce grup aşamasında daha sonra buradan en yüksek puanla ayrılan dört takımsa üç maç üzerinden oynanacak yarı final karşılaşmasında mücadeleye devam edecek. Final karşılaşması beş maç üzerinden 50 bin dolarlık ödül için oynanacak.

All-Star Şampiyona ise etkinlik boyunca her gün All-Star Özel maçlarından önce yayınlanacak. Etkinlik, farklı bölgelerden, eSpor hayranları tarafından seçilen oyuncuların katılacağı karşılaşmalardan oluşacak. Oyuncular, etkinlikte yer alacak iki usta oyuncuyu kendi bölgelerinden belirleyecek. Üstelik seçilen profesyonellerin nasıl bir oyun sergileyeceği de yine oylanacak.