Sony Xperia Z1 Compact Türkiye’de

Sony, suya ve toza karşı dayanıklı ve 20,7 megapiksellik kameraya sahip akıllı telefonu Xperia Z1 Compact’ı Türkiye’de satışa sundu.

Xperia Z1 Compact’ta kullanılan 4,3 inç TRILUMINOS HD ekran, renklerin doğal bir şekilde görüntülenmesine olanak tanıyor. Ekrandaki X-Reality akıllı çözünürlük teknolojisi de eksik pikseller varsa bunları bulup yeniden üretiyor. Xperia Z1 Compact ayrıca Qualcomm Snapdragon 800 işlemciye ve 2300 mAh pile sahip.

OmniBalance tasarımlı, toza ve suya dayanıklı (IP55 & IP58) Xperia Z1 Compact, özel kamera düğmesiyle su altında da video ve fotoğraf çekme imkanı sunuyor. Cihaz, beyaz, siyah, limon yeşili ve pembe gibi canlı renk seçenekleriyle geliyor.

Xperia_Z1_Compact3

Akıllı telefon, 20,7 MP kamerası, 1/2.3 tipi CMOS görüntü sensörü Exmor RS, G lensi ve görüntü işleme motoru BIONZ ile iyi bir fotoğraf kalitesi sağlıyor. Cihazın 3x net görüntülü zumu ise uzak mesafeden yapılan çekimlerin flu olmasını engelliyor. İçinde Superior Auto, akıllı ortam tanıma teknolojisi yer alıyor.

Ürün, “Timeshift” seri çekim uygulamasıyla deklanşöre 2 saniyede 61 kare sığdırabiliyor. “Info-EyeTM” ile de kullanıcılar, telefonlarının kameraları ile sordukları objeler hakkında anında bilgi alabiliyor. Fotoğraf ve video çekimlerine, telefonun kendi içinde yer alan animasyonları eklemek isteyenler “AR Effect” uygulamasını kullanabilir.

Xperia Z1 Compact, 1999 TL fiyat etiketi ile Turkcell satış noktalarında ve teknoloji mağazalarında satışa sunuldu.

İlgili Yazılar