iPad için Office bir haftada 12 milyon kez indirildi

iPad için Office uygulamaları bir hafta önce indirilmeye sunuldu. Microsoft, uygulamaların bu süre içerisinde 12 milyon kez indirildiğini Twitter’dan duyurdu.

iPad için Office uygulamaları Excel, Word, OneNote ve PowerPoint, kullanıcılara görüntüleme ve sunum yapma olanağı sunuyor. Dosya oluşturmak veya düzenlemek isteyen kullanıcıların ise ücretli Office 365 üyeliğine sahip olması gerekiyor. Microsoft, Office uygulamalarını indiren 12 milyon iPad kullanıcıları arasından kaç tanesinin Office 365 üyeliği satın aldığını açıklamadı. Uygulamalar, sunulduğu ilk üç içerisinde Apple App Store’da en çok kazandıran uygulamalar listesinde ilk dördü ele geçirmişti.

ipad için office 12 milyon tweet

iPad için Office’in bir haftada 12 milyon kez indirilmesi Microsoft için büyük bir başarı. Kaldı ki, gelecekte daha çok iPad kullanıcısının Office 365’e geçmesi ve Microsoft’a Apple ekosisteminde güçlü bir yer kazandırması kuvvetle muhtemel.

Peki, Microsoft iPad için Office gibi dört gözle beklenen bir uygulama paketini sunmak için neden bu kadar bekledi dersin? Cevabı burada.

İlgili Yazılar