Logitech G502 Proteus Core

Logitech, yeni oyun faresi G502 Proteus Core’u tanıttı. Dünyanı  ilk 12.000 DPI algılayıcılı faresi olma unvanına sahip G502, önümüzdeki mayıs ayında 99 dolar + KDV fiyatla Türkiye’ye gelecek.

G502, Logitech G özel Delta Zero teknolojisi ile güçlü ve kesin bir deneyim sunuyor. Sıfır algılayıcı ivmesi, sıfır düzleştirme veya filtreleme ve sıfır piksel dönme ile 200’den 12.000’e kadar çıkan geniş bir DPI aralığını birleştiren G502, paralel olmayan takip performansı ve duyarlılığı sunmak üzere tasarlandı. Saniyede 300 inç (762 cm) hareket izleyebiliyor.

Logitech_G502_BACK

Fare, sana uygun performansı otomatik yeniden yapılandırmak için, oyun yüzeyinin fiziksel ve yansıma özelliklerine göre algılayıcıyı ayarlama imkanı sunuyor. Böylece hangi oyun yüzeyini kullanıyorsan kullan, en yüksek takip hızına ulaşabiliyor ve en düşük havalanma mesafesine erişebiliyorsun. Bu yüzden ister yumuşak ister sert, ya da açık renk veya koyu renk mousepad kullan, mümkün olan en iyi takip yansımasını alabiliyorsun.

G502, fiziksel hissi ve performansı en üst seviyeye ulaştırmak için size farenin ağırlığını ve denge merkezini 3.6 grama kadar ayarlama olanağı sunuyor. Oyun üzerinde tamamen kontrolü elde edebilmek için Logitech Gaming Software’ini kullanabilir, herhangi bir komutu veya makroyu, Proteus Core’un belleğinini kontrol eden 32-bit ARM işlemcisinin sayesinde 11 programlanabilir düğmeden birini kullanarak yeniden atayabilirsin.

Logitech_G502_Profile_Left

League of Legends takımlarından Cloud 9’ın kaptanı Hai Lam, G502 ile ilgili değerlendirmesinde “Bu fareyi turnuvalarda kullanmak için sabırsızlanıyorum. Deneme fırsatım oldu, harikaydı. Çok konforlu, elime tam oturuyor. DPI’ı ayarlamak çok kolay. Bugüne kadar kullandığım en iyi fare” dedi.