iPhone 6’nın yeni fotoğrafları ortaya çıktı

Apple’ın eylül ayında tanıtacağı tahmin edilen yeni akıllı telefonu iPhone 6’nın yeni fotoğrafları gün yüzüne çıktı.

Her geçen gün yeni bir iPhone 6 haberi çıkıyor ve biz de bunları seninle paylaşıyoruz. Hatırlayacağın gibi, iPhone 6 ile ilgili en son haber Çin’den gelmişti ve renk seçenekleri hakkındaydı. Şimdi ise bu bilgilere Tayvanlı web sitesi Most Coat tarafından bir yenisi daha eklendi. Site, iPhone 6’nın 4,7 inçlik modeline ait olduğunu iddia ettiği görüntüleri yayınladı. Sızdırılan görüntülerin daha önce çıkan ve yayınladıklarımızın aksine oldukça net bir şekilde çekilmiş olması dikkatimizi çekti.

iPhone 6’nın fotoğraflarda oldukça ince bir gövdeye sahip olduğu görülüyor. iPhone 5’e nazaran daha kavisli kenarlara sahip iPhone 6’da güç tuşunun yeri yine tam olarak belli değil. Kavisli şeklini ise iPod Touch’a benzettik. Kenarları altın sarısı şerit ile çevrelenmiş ve Touch ID destekli ev tuşu da fotoğraflarda net bir şekilde görülüyor.

Mockup (örnek tasarım) olduğu ifade edilen cihazın arka kısmında Apple logosu yer almıyor. Bundan yola çıkarak, diğer örnek tasarımlar gibi aksesuar üreticileri için üretilmiş olması kuvvetle muhtemel. Kulak girişi ise Phone 5s’de olduğu gibi sol alt köşeye konumlandırılmış. Onun yanında cihazın şarj olmasına ve PC’ye bağlanmasına yarayan Thunderbolt giriş yer alıyor.

Açma/kapama düğmesi ve eski modellere kıyasla hafif esnetilmiş ses tuşları, iCihazın sol yanında bulunuyor. iPhone 5s veya 5 (4 inç), iPhone 6 ve HTC One M8’in (5 inç) yan yana olduğu fotoğrafta, iPhone 6’nın boy olarak neredeyse HTC One M8’e yakın olduğu göze çarpıyor.

Apple’ın iPhone 6′nın 4,7 inçlik modelini ağustos, 5,5 inçlik modelini ise eylül ayında tanıtacağı tahmin ediliyor.

İlgili Yazılar