Foursquare'in uygulaması Swarm indirilmeye sunuldu

Foursquare’in insanları takip etmek ve buluşmak odağında geliştirdiği sosyal mobil uygulaması Swarm, Android ve iOS için indirilmeye sunuldu.

Kurucu CEO Dennis Crowley, Foursquare’in temel check-in fonksiyonlarının Swarm adlı yeni mobil uygulamalarına taşınacağını açıklamıştı. Kullanıcılar, yer bildirimlerini ve arkadaşlarla plan yapma gibi etkinliklerini Swarm adlı uygulama üzerinden yapacaktı. Foursquare ise yeni mekanlar keşfetme gibi yerel aramalara odaklanacaktı. Bu duyurunun ardından, yeni uygulamanın ne zaman kullanıma sunulacağı merak edilmeye başlamıştı. En nihayetinde Swarm, indirilmeye sunuldu.

Kullanıcılara daha sade bir deneyim sunmak için ikiye ayrılan Foursquare, biri sosyal diğeri keşif olmak üzere iki ayrı deneyim için artık kullanılabiliyor. Dünyada ve Türkiye’de aynı anda hizmete sunulan Foursquare’in yeni uygulaması Swarm, özellikle arkadaşlarıyla etkileşime geçmek isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Foursquare’in önceki sürümlerinden daha hızlı ve eğlenceli olan Swarm, arkadaşlara sıklıkla sorulan “Neredesin?” ya da “Ne yapacaksın?” sorularına yanıt vermek ve almak için yaratıldı.

İlgili Yazılar