Prestigio sekiz çekirdekli telefonu Grace'i duyurdu

Prestigio, 5,5 mm kalınlığıyla şimdiye kadar ürettiği en ince telefon olma özelliğini taşıyacak Grace hakkındaki ilk bilgileri açıkladı.

Prestigio, geçtiğimiz günlerde Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows Phone 8.1 ile çalışan ilk akıllı telefon modellerini Computex Taipei 2014′te tanıttı. Bunun ardından ise firma, 5,5 mm kalınlığıyla en ince telefonu olan Grace’in ilk bilgilerini verdi.

PRESTIGIO_GRACE_WH

Prestigio Grace’in teknik özellikleri arasında Full HD çözünürlükte 5 inç Super AMOLED ekran, Gorilla Glass 3, sekiz çekirdekli 1,7 GHz hızında Cortex A7 işlemci, 2 GB bellek, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, 13 MP arka ve 5 MP ön kamera yer alıyor.

Prestigio’nun yeni geliştirdiği Lock Screen MultiStart (Kilit Ekranı Çoklu Başlangıç) özelliği de ilk kez Grace’te kullanılacak. Kolayca kişiselleştirilebilen bu fonksiyon sayesinde telefonun en önemli özelliklerine hızlı bir şekilde erişilebilecek. Yeni kilit ekranında haber akışları ve sosyal medya güncellemeleri izlenebilecek. Kilit ekranındaki widget’larla çoklu ortam dosyaları ile ilgili uygulamalara kolay ve hızlıca ulaşım sağlanabilecek.

Prestigio Grace, bu yıl ağustos ayında raflarda olacak.