alldesign 2015 'gelişen teknolojiler' temasıyla geliyor

19-21 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek olan alldesign Yaratıcı Endüstriler ve Gelişen Teknolojiler Fuarı & Uluslararası Tasarım Konferansları dünyaca ünlü yıldız konuşmacıları ve uluslararası markaları tasarım ve teknoloji meraklılarıyla buluşturuyor.

Ford ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan alldesign 2015,yaratıcı endüstrilerin yanı sıra bu kez “gelişen teknolojiler” temasını da kapsayacak şekilde büyüyor. Etkinlikte; telekomünikasyon teknolojileri, nanoteknoloji, akıllı malzemeler, robotik, yapay zeka teknolojileri başta olmak üzere, gelişen teknolojiler alanında dünyaca ünlü yerli ve yabancı konuşmacılar ziyaretçilerle buluşacak.

alldesign_logoalldesign 2015, Uluslararası Tasarım Konferansı’nın yanı sıra Yaratıcı Endüstriler ve Gelişen Teknolojiler Fuarı’na da ev sahipliği yapacak. Odağında tasarım ve teknoloji olan tüm firmaları aynı çatı altında sektörle ve tasarım meraklılarıyla buluşturmayı amaçlayan fuarda tasarım ve teknoloji dünyasındaki en son yenilikler kullanıcılarına ulaşacak, katılımcılar yeni iş birliktelikleri kuracak.

alldesign 2015’in programı için buraya, biletler için de buraya göz atabilirsiniz.