Günümüz modasına uygun giydirilen GoT karakterleri

Takip edenler bilir, bugüne kadar Game of Thrones karakterleri kullanılarak pek çok tasarıma imza atıldı. Biraz araştırsanız “Game of Thrones karakterlerine benzeyen patatesler” gibi garip şeyler bile bulursunuz. Çılgınlık o derece yani… Grafik tasarımcı Marcello Pisano ve NSSMagazine ortak yapımı olan bu çalışmada da Game of Thrones karakterleri günümüz modasına uygun giydirilmiş. Eğlenceli olmuş.

Cercei Lannister‘daki “Plaza hayatını bırakıp Alaçatı’ya yerleşen ve takı tasarımı işiyle uğraşan abla” havası inkar edilemez.

GoT-marcello-pisano-1

 

Tyrion Lannister şu haliyle bir dijital ajansta ‘junior art director’ olarak işe başlayabilir.

GoT-marcello-pisano-2

 

Anadolu kulüplerinde gösterdiği başarılı performansla üç büyük takımdan birine transfer olan orta saha oyuncusu Jon Snow. Önümüzdeki sezon, gol attığı bir maçın ardından “Önemli olan benim gol atmam değil, takımımızın kazanması” diye açıklama yapmak için sabırsızlanıyor.

GoT-marcello-pisano-3

 

Nişantaşı’nda alışverişe çıkıp, hazır çıkmışken kendisine aşık ‘arkadaşlarıyla’ birer kahve içmeyi ihmal etmeyen Daenerys Targaryen. Evde üç yavru kedisi var, hepsi çok ‘tatlış’.

GoT-marcello-pisano-4

 

Akşama kadar okulun kantininde takılıp, yancısı olan arkadaşını ezen; aşağılayıcı tavrıyla onun kişiliğiyle oynayan Ramsay Bolton.

GoT-marcello-pisano-5

 

Tatil beldesinde mekan sahibi Stannis Baratheon.

GoT-marcello-pisano-6

 

Cumartesi akşamı motorunu rock barın önüne çekip saatlerce orada takılan Night’s King. “Millet ölü arkadaş, eski rockçılar kalmadı” diye sitem ediyor sık sık.

GoT-marcello-pisano-7

 

Parayı bulmuş web girişimcisi Jaime Lannister. “Bro, naber yaa?” diyecek gibi.

GoT-marcello-pisano-8

Kaynak: highsnobiety.com