E3 2015’ten heyecan verici 10 oyun

Oyun sevenlerin her sene sabırsızlıkla beklediği oyun fuarı E3, bu yıl da birçok yeniliğe sahne oldu. E3’te öne çıkan oyunları bir araya getirdik.

STAR WARS BATTLEFRONT

Ünlü film serisinin yeni oyunu karşımızda. Multiplayer da oynanabilen yeni oyunda Rebellion’lar ile Empire güçleri arasında geçen savaşta rol alıyorsunuz.

 

ADRIFT

Oyuncular parçalanmış halde bulunan uzay istasyonunda hayatta kalmaya çalışıyor. Bunun için yerçekimsiz ortamla da savaşıyorsunuz. Tükenmekte olan oksijeninizi sağlamak için oksijen tankına hemen ulaşmanız gerekiyor.

 

SOUTH PARK: THE FRACTURED BUT WHOLE

Geçtiğimiz yıl yayınlanan The Stick of Truth’tan sonra South Park’ın yeni oyunu da yayında. Trey Parker ve Matt Stone tarafından yaratılan bu oyunda karakterler süper kahraman rolünde.

 

HORIZON: ZERO DAWN

PlayStation 4 için sunulan RPG tarzı oyun, robotlarla insanların savaşına sahne oluyor. Oyun Witcher 3 ve Enslaved: Odyssey’in karışımı gibi gözüküyor.

 

HOLOLENS ve MINECRAFT

Microsoft, Nisan ayında Hololens’i tanıtmıştı. E3’te Hololens’in gösterimini Minecraft ile yaptı. Oculus Rift ve HTC Vive ile rekabet kızışacak.

 

FOR HONOR

Ubisoft standında en çok dikkat çeken oyun For Honor oldu. 4’e 4 şeklinde gerçekleşen karşılaşmaları isterseniz multiplayer isterseniz senaryoda oynayabiliyorsunuz.

 

MIRROR’S EDGE CATALYST

Faith’in geri dönüşünü uzun zamandır bekliyorduk. Kadın karakterimiz atlayıp zıplayıp kötü adamlara karşı geliyor.

 

UNRAVEL

EA Games’in E3’te en çok dikkat çeken oyunu Unravel oldu. Karakterimiz iplikten oluşuyor ve bu iplikler sayesinde maceradan maceraya koşuyor.

 

LAST GUARDIAN

Çıkışı yılan hikayesine dönen Last Guardian oyunu sonunda geliyor. 2016 yılında PlayStation 4’te karşımıza çıkacak olan oyunun fragmanı fuarda çok konuşuldu.

 

RIGS

Sony’nin sanal gerçeklik gözlüğü Project Morpheus için geliştirilen bir oyun. İki takımın üç oyunucusu karşı karşıya geliyor. Sanal gerçeklik adına güzel gelişme.