ETİD yönetimi yeni döneme hazır

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD), 4. genel kurulunu yaptı. İki dönemdir başkanlık görevini sürdüren Hakan Orhun, yeni dönemde de bu görevi üstlendi. Türkiye’de e-ticarete ilişkin hukuki alt yapının oluşmasına katkıları olan derneğin yönetim kurulundaki başkan yardımcılığı görevini Oktay Yılmaz alırken, kuruldaki diğer isimler ise Evmanya.com Genel Müdürü Aslı Yaşasın, Sahibinden.com Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer, Doğan Online İş Geliştirme Bölüm Başkanı Emre Ekmekçi oldu.

Globalleşen dünyada, önemini ivme kazanarak artıran e-ticaret sektörünün gelişimine değinen ETİD Genel Başkanı Hakan Orhun konuyla ilgili şunları söyledi:

Hakan_Orhun

 

Genç kitlenin yoğunluğu ve tüketim alışkanlıklarına bakıldığında, Türkiye, e-ticaret için oldukça doğru bir pazar. Bu nedenle de gelişimin hızla devam edeceğini düşünüyoruz.” diyerek e-ticaretin Türkiye’deki gelişimine dikkat çekti. Bu gelişim için gerekli olan yasal düzenlemeler ve alt yapı çalışmalarının da çok önemli olduğuna vurgu yapan Orhun, “E-ticaretin gelişimi için yasal süreçler ve altyapı çalışmaların hız kazanması yönünde tüketicilerin haklı beklentileri de mevcut. Biz de sektörün gelişiminin hızlanması yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

İlgili Yazılar