ASUS Barcelona-Real Madrid maçına götürüyor

Rıdvan Dilmen’in üniversite gençlerini futbol dünyasının efsane isimleriyle bir araya getirdiği “Adil Oyun” etkinliğinin sponsorları arasında yer alan ASUS’un etkinliklerine katılan üniversite öğrencileri hediye kazanma fırsatı yakalıyor.

adil_oyun

Etkinlik kapsamında düzenlenen ASUS “Nefes Nefes El Classico” oyununda etkinliğe katılan tüm üniversiteler içerisinde pinpon topunu labirentin içinden üfleye üfleye en kısa sürede geçirerek ağlarla buluşturan bir kişi Nisan ayında FC Barcelona-Real Madrid arasında yapılacak futbol karşılaşmasını Camp Nou stadında izleme şansını da yakalayacak.

ASUS’un bir diğer yarışması “En Coşkulu Taraftar” yarışmasına katılan öğrenciler ise selfie’leri ile ZenPower taşınabilir şarj cihazının sahibi olabilecek. Öğrencilerin bunun için yapması gereken şey ise Zenfone Selfie ile çektikleri selfie’leri #asuskampüste etiketiyle Instagram’da paylaşmak. Paylaştıkları selfie’ler en çok beğeni alan takım gün sonunda ZenPower’ın da sahibi oluyor.

adil_oyun2

NTV Spor kanalında da yayınlanan “Adil Oyun” etkinliğinin bu yıl gerçekleşeceği üniversiteler ve tarihleri ise şu şekilde:

İstanbul Doğuş Üniversitesi 12 Kasım

Konya Selçuk Üniversitesi 18 Kasım

İstanbul Koç Üniversitesi 23 Kasım

İzmir 9 Eylül Üniversitesi 3 Aralık

Kocaeli Üniversitesi 9 Aralık

İzmir Ege Üniversitesi 16 Aralık

İstanbul Yeditepe Üniversitesi 23 Aralık

Antalya Akdeniz Üniversitesi 28 Aralık