El yazısını dijitale çevirin I CES 2016

turkcell

Stuff, Turkcell’in katkılarıyla CES 2016‘dan bildiriyor.

Etkinlikten haberlerin tamamını burada bulabilirsiniz.

 

Wacom, CES 2016’da notları kağıda yazıldıkları şekliyle dijital olarak saklayan akıllı not defteri Bamboo Spark’ı tanıttı. Elle yazılan notların dijitale dönüştürülmesi, Bamboo Spark’a ilginç bazı yeni unsurlar getiriyor. Bunların arasında metin notlarını arşivlemek ve onları e-posta veya Evernote gibi diğer ofis uygulamaları üzerinden paylaşmak da var.

Bamboo_spark

Elle yazılan notlar, Bamboo Spark uygulamasıyla birlikte çalışan Wacom’un bulut servisi Inkspace’de otomatik olarak alınıyor. Kullanıcılar, Bamboo Spark uygulamasındaki ‘export’ düğmesini tıkladıktan sonra, düz metni başkalarıyla paylaşmak üzere, bir e-postaya veya Evernote ve OneNote gibi başka araçlara yerleştirebiliyorlar.

Bamboo Spark’ın yeni fonksiyonu, aynı zamanda gelişmiş arama özellikleri de sağlıyor. Böylece birinin tek tek kelimeleri, terimleri veya metin dizilerini Bamboo Spark uygulamasında aramasına izin veriyor. El yazısının metne dönüştürülmesi şimdilik 13 dilde destekleniyor: İngilizce, Japonca (dikey yönlü de dahil), Almanca, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Flemenkçe, Polonyaca, Portekizce, Rusça, Korece, Klasik ve Basitleştirilmiş Çince.