LG, InnoFest 2016’da yeniliklerini tanıttı

LG Electronics’in tüm Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde 250’den fazla tedarikçi ve partnerle birlikte tüketicilerin de katılımıyla gerçekleştirdiği iki yönlü inovasyon festivali LG InnoFest 2016 Dubai’de düzenlendi. Dergimizin de katıldığı etkinlikte LG Electronics’in Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’ne yönelik plan ve stratejileri, CES 2016‘da tanıtılan ürünlerle birlikte katılımcılara aktarıldı.

1454934394_LG_InnoFest_2016_1

Etkinlikle ilgili konuşan LG Electronics Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Kevin Cha şunları söyledi: “Ortadoğu bölgesi katlanarak artan bir büyüme eğilimi yaşamakla beraber, yaşadığı hızlı gelişim sürecini de sürdürüyor. LG Electronics olarak, bölge için oldukça kapsamlı ve güçlü planlarımız sayesinde küresel rekabete yönelik önemli bir avantaj sağlıyoruz. Tanıttığımız yeni ve inovatif ürünlerle mevcut ürün portföyümüzü genişletiyor ve sektördeki varlığımızı güçlendiriyoruz”.

LG’nin yeni SIGNATURE serisi  4K OLED TV, yüksek teknolojili buzdolabı, çamaşır makinesi ve hava temizleyiciden oluşuyor.

1454934449_LG_SIGNATURE

TV tasarımında oldukça büyük bir sıçrama gerçekleştiren yeni LG SIGNATURE OLED TV, yüksek görüntü kalitesinin yanı sıra inceliğiyle dikkat çekiyor. SIGNATURE serisi buzdolabı ise, yeni eklenen birçok özelliğiyle ürünü rahat kullanımlı bir cihaz haline getirmeyi hedefliyor.

LG SIGNATURE Hava Temizleyici ise Aqua Cyclone özelliği ile sahip olduğu saydam panelle birlikte arındırma işlemini görsel bir eyleme dönüştürerek, havadaki kimyasalları ve atıkları suyla temizleyerek odaların çok daha bir uygun nem oranına sahip olmasını sağlıyor.

SIGNATURE serisine ek olarak, HDR teknolojisiyle donatılmış LG OLED TV’ler sergilendi. LG’nin G6 ve E6 modelleri, markanın saydam arka bölmeye sahip 2,57 mm’lik ince OLED paneli ve ön kısma dönük sound bar sistemine sahip  Picture-On-Glass tasarımıyla dikkat çekiyor.

IMG_1251

Beyaz eşya kısmında ise  TWIN Wash çamaşır makineleri öne çıktı. İki farklı çamaşır yükünü aynı anda yıkayabilme özelliğiyle etkinlikte ilgiyi üzerine çekti. Buna ek olarak LG’nin içinde klima serisini de içeren inovatif beyaz eşya ürün grubunun bir diğer üyesi olan kıyafet bakım sistemi LG Styler da etkinlikte boy gösterdi.