HTC 10’un üzerindeki sır perdesi ortadan kalktı

One M9’un yerine geçerek HTC’nin bu sene amiral gemisi görevini üstlenecek olan HTC 10’un üzerindeki sır perdesi kalktı diyebiliriz. Tasarımı, teknik özellikleri daha önce sızan HTC 10’un bu sefer tüm renk seçenekleri sızdırıldı.

Evan Blass (@evleaks) tarafından Twitter’da yayınlanan görüntülerde HTC 10’un 4 farklı renk seçeneğiyle geleceği gözüküyor. Evan Blass’ın yayınladığı fotoğrafta ayrıca renk kodları hakkında da bilgi verdi. Carbon Gray (siyah), Glacier Silver (önü yüzü beyaz), Glacier Silver (ön yüzü siyah) ve Topaz Gold seçenekleriyle satışa sunulacak.

htc_10_render

Son sızan görüntüler, ilk sızan görüntülerden farklı olarak telefonun iPhone’a benzemekten uzaklaştığını da gösteriyor. HTC’nin One A9’da gerçekleştirdiği ve çok eleştiri aldığı bu konuda dersini almış gibi gözüküyor.

11 Nisan’da tanıtılması planlanan telefon pazara sürüldüğünde Samsung Galaxy S7, S7 edge ve LG G5 ile yoğun bir rekabete girecek. Rekabette geri kalmaması adına diğer rakipleriyle benzer şekilde Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM ve 5.2 inç 2K çözünürlüklü ekran gibi özelliklerle sunulacak.

İlgili Yazılar