Tile desteği ile arabalarınızın anahtarları artık kaybolmayacak

İşe geç kalma bahanelerini yok eden bir gelişme daha. Çocuklarınızı okula götürüyorsunuz, onlar ise arabanın arkasında bağrışıyorlar ve tam o anda iş evraklarınızı evde unuttuğunu fark ediyorsunuz. Tanıdık hikaye değil mi?Eğer bir sonraki arabanız Jaguar ya da Land Rover olacaksa, bu hikayeyi bir daha duymayacaksınız.

JLR, araçlarına Tile desteğini ekleyen ilk otomobil şirketi. Tile programının küçük beyaz Bluetooth takipçileri, tembelliğimizden ya da sorumsuzluğumuzdan dolayı oluşacak tüm muhtemel terslikleri kısıtlayacak; anahtarların, cüzdanların, çantaların hatta çocukların ya da evcil hayvanların kaybolması gibi. Bluetooth teknolojisiyle telefonunuzla senkronize olan sistem, kaybettiğiniz eşyalarınız bulunduğu en son yerini haritada gösteriyor.

tile.jlr

Cüzdanınızın nerede olduğundan emin olamadığınızda sisteme eklediğiniz herhangi bir takipçi ile harita üzerinde bulabilirsiniz. Ve eğer halihazırda bir Jaguar ya da Land Rover sahibiyseniz, eşyalarınızı takip edebilirsiniz çünkü Tile uygulaması uyumlu modellere indirilmek için hazır durumda.

İlgili Yazılar