Uncharted 4 tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de satışta

Naughty Dog tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en sevilen yapımlarından biri olan Uncharted serisinin en yeni oyunu Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu için bekleyiş sona erdi. Oyun, 10 Mayıs 2016 tarihinden itibaren, tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de satışa sunulmaya başlandı.

Adobe Photoshop PDF

 

 

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, Uncharted serisinin diğer oyunları gibi Türkçe dublaj ve orijinal seslendirmeyle oynamak isteyenler için Türkçe altyazı seçenekleriyle sunuluyor. Oyunun yerelleştirme çalışmaları kapsamında adı ile logosu da Türkçeleştirildi ve oyun kutularının kapağında Türkçe olarak yer aldı. Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu’nda Nathan Drake’i Okan Yalabık, Victor Sullivan’ı Ege Aydan, Elena’yı Ceyda Düvenci, Chloe’yi Dolunay Soysert, Zeb’i Kadir Özübek, Sam’i Rıza Karaağaçlı, Vargas’ı ise Talha Sayar seslendiriyor.

uncharted.4

 

Uncharted 4’ün çok oyunculu modlarında, oyuncular arkadaşlarıyla birlik olabiliyor. Düşmanlarınızı takip ederek, ölen dostlarınızı hayata döndürerek veya hücumda ağır ateş gücü sunarak destek veren dört “Yardımcı”dan birini yanınıza alarak birlikte dövüşebiliyorsunuz. Bir “gizemli” öğe satın alarak Drake’in eski maceralarından ilham alan doğaüstü avantajları yardıma çağırma imkânı da var. El Dorado’nun lanetli lahdini, Shambhala’nın güçlü Cintamani Stone’unu veya Ubar’ın öfkeli Djinn’inin kayıp şehrini yardıma çağırarak savaşın gidişatını değiştirebilirsiniz.