ZenFone 3 ailesi büyük adımlarla geliyor

Bilişim sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Computex’te Asus yeni ZenFone serisini tanıttı. ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe ve ZenFone 3 Ultra olmak üzere üç yeni model benzer şekilde metalik tasarıma sahipken her biri farklı kasa boyutuna sahip.

asus.zenfone.3.all

ZenFone 3 Deluxe isminde anlaşılacağı üzere serinin en üst modeli. 5.7 inç ekrana sahip olan model, Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, Adreno 530 GPU, 6 GB RAM, parmak izi okuyucusu ve 23 MP arka kamerasıyla dikkat çekiyor.

asus.zenfone.3.deluxe

Serinin ikinci modeli ZenFone 3. Orta sınıfı hedefleyen bu model 5.5 inç full HD ekran, Qualcomm Snapdragon 625 işlemci, 4 GB RAM ve 16 MP arka kamerasıyla pazarda kendisine yer arayacak.

Serinin üçüncü modeli olan ZenFone 3 Ultra ise bu iki cihaz arasında konumlanıyor. Qualcomm Snapdragon 652 işlemci, 4GB RAM, 23 MP arka kamera ve parmak izi okuyucusuna sahip.

asus.zenfone.3.ultra

ZenFone 3 Ultra’nın en ‘büyük’ özelliğiyse tabletlere yaklaşan 6.8 inçlik full HD ekranı. 4600 mAh batrayası sayesinde uzun süre şarj sıkıntınız kalmayacak.

3 modelin de ortak yanlarına baktığımızda high-res ses sistemi, tamamı alüminyum kasa ve görünmeyen anten çizgilerine sahip.