E3 2016’da göze çarpan en iyi oyunlar

Los Angeles Convention Center‘da düzenlenen E3 2016‘yı gezdik ve oyun meraklıları için fuarda dikkat çeken en iyi oyunları seçtik.

en-iyi-oyun-e3

1 )Dishonored 2

Bir yıldan beri Dishonored 2 hakkında bir şeyler biliyoruz. Basın lansmanında oyunun fragmanı erkenden yayınlandı. Buradan şunu anladık ki, bir önceki oyunun estetik çizgileri aynen kalmış ama daha fazla detay eklenerek bu dünyanın çok daha canlı ve gerçek hissettirilmesi sağlanmış. Işıklandırma efektleri de gerçek güzelliği ortaya çıkarmış.

Oyunu, ilk oyundan Corvo olarak oynayabilirsiniz. Dilerseniz şimdi büyümüş olan ve eşsiz bazı yeteneklere sahip Emily Baldwin de olabilirsiniz. Hangi karakteri seçerseniz seçin, çok fazla şiddet olacak. 

2) Prey

2006 yılında aynı isimle çıkan oyunla çok az ortak noktası olan bu yeni Prey, pek çok açıdan daha iyi görünüyor. Çünkü oyunda, kafa karıştıran tavan koşusu ve Amerikalı ve Kızılderili esintileri, bilim kurgu ve alienlar ile yer değiştirilmiş ve bunlar Venom’un sembiyot kostümüne getirilmiş. Fragmanda gördüğümüz aksiyon akıllara aniden Dead Space’i getiriyor ve bu gerçekten çok iyi bir şey. Oyun henüz E3’te oynanamıyor ne yazık ki ama biz yine de Prey için aşırı heyecanlıyız. 

3) Titanfall 2

Dövüşen dev robotları nasıl biraz daha havalı hale getirebilirsiniz? Onlara başlangıç olarak ışıldayan bir kılıç verebilirsiniz mesela. Devamını daha sonra konuşuruz…

Titanfall 2, 28 Ekim’de hem tekli oyunculu hem de çoklu oyuncu seçeneğiyle Xbox One, PC ve ilk kez PS4’e geliyor. Tanıtım filminde oldukça gösterişli bir çıkış yapan oyun, dünya çatışmaları arasında aksiyon geçişleri yapıyor. Yeni Titanlar ve yeni silahlar bekleyebilirsiniz. 

4) FIFA 17

Yeni FIFA ile ilgili en büyük haber yeni tekli oyuncu modunun gelmesi! The Journey’de genç, umutlu oyuncunuzun kontrolünü elinize almalı ve basın mensuplarının cin fikirli sorularını yanıtlamalısınız. Oyun, Premier League’in yükselen yıldızı Alex Hunter ile size saha içi ve dışında iz bırakma şansı veren yeni bir mod. 

Büyük oyuncular şimdi daha çok dayanıklılığa sahip ve takım arkadaşları daha fazla bilgi sahibi olduklarını gösteriyor. 

5) Battlefield 1

Battlefield 1’ın tanıtım filmi inanılmaz görünüyor. Hızlı çoklu oyuncu özelliği, apaçık arenalar ve köpek dövüşleri yer alıyor. Biraz Star Wars: Battlefront’tan ödünç alınmış noktalar da var. Bizi en çok etkileyen, dev hava gemileri ve zeplinler oldu. Bir tanesini şağıya çekin ve istediğiniz herhangi bir binaya çarparak onu paramparça edin.