Ayın en iyi uygulamaları

Zaman öldürmek için

 

Reddit

Şimdiye kadar bilgisayar kullanıcıları zamanlarının ciddi bir bölümünü Reddit’e bakarak geçirdi. Özellikle akıllı telefonlardaki uyumu ile birlikte bu oran daha da arttı.

reddit-uygulamaBelki de şu an komikli GIF’ler ya da kedili GIF’ler izlemenin tam zamanı. Bu yüzden Reddit uygulamasını indirin ve  absürt  komedinin tadını çıkarın.

Ücretsiz / Android, iOS 

Optimistler için

Remente

remente-uygulama

İyi yaşam uygulamaları başarılı gibi görülse de çoğu zaman yetersiz işlevselliği yüzünden hayal kırıklığı yaratıyor. Ama Remente diğerlerinden daha akıllı.  Hayatınızdaki kilit konuları takip ediyor, hedeflerinizden iyi alışkanlıklarınıza kadar bir yol çiziyor. Uygulamayı ücretsiz indirip daha planlı bir hayata yelken açabilirsiniz.

Ücretsiz / Android, iOS

Eğlenmek için

Exploding Kittens

Rus ruletinden ilham alınarak tasarlanan Exploding Kittens isimli oyun son derece zekice kurgulanmış. Oyunun uygulaması orijinal oyundan biraz daha farklı ama animasyonlar ve ses efektleri sizleri oyuna hemen bağlıyor.

uygulamalar-exploding-kittens

Tek başına oynama seçeneği olmasa da çoklu oyuncu seçeneği oldukça başarılı. Kedilerin patlamasına hazır olun.

5.81 TL / Android  l 5.29 TL  / iOS

Çizgi film severler için

 

Disney Crossy Road

uygulamalar1

Endless Frogger Disney’le tanıştı ve ortaya oldukça keyifli Disney Crossy Road oyunu çıktı. Oyunun işleyişi tanıdık: Dokun ve sürükleyerek oyunun baş kahramanını yoğun trafikten kurtar. Disney versiyonundaki ek karakterler sizi kendi savaşınızın ortasındayken bulabiliyor. Bazı kısımlarında Toy Story ve Inside Out’u bolca hatırlayacaksınız.

Ücretsiz / Android, iOS

 

Bu yazı Stuff Temmuz sayısında yayımlanmıştır.