Comic-Con 2016’nın öne çıkanları

Çizgi roman fanatikleri ve özellikle bilim kurgu ile fantastik film severler tarafından merakla beklenen Comic-Con 21-24 Temmuz tarihleri arasında San Diego’da düzenlendi. Etkinlikte birçok filmin fragmanları yayınladı, cosplay’ler etkinliği renklendirdi ve televizyon dizilerinin yeni sezonlarıyla ilgili bilgiler paylaşıldı.

Etkinliğin yıldızları DC ve Marvel oldu ve yeni filmleriyle dizilerinden birçok fragman yayınlandı. İşte gözümüze çarpanlar:

Justice League’in ilk fragmanı yayınlandı

Batman v Superman: Dawn of Justice gişede oldukça iyi iş yapmış olsa da izleyiciler ve eleştirmenler tarafından çok sevilmedi ve sebebi olarak yönetmen Zack Snyder gösterildi. DC’nin süper kahramanlarını bir araya getiren Justice League’in de yönetmeni Snyder. Ancak bu sefer filmler ilgili beklentiler çok daha yüksek. Kasım 2017’de vizyona girecek filmde Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman ve Cyborg bulunuyor.

Ve Wonder Woman’ın da ilk fragmanı yayınlandı

Batman v Superman’de en beğenilen karakterlerden biri olan Wonder Woman’ın solo filmi 2017’de vizyona giriyor. Marvel Black Widow’a ısrarla solo bir film çekmese de DC kadın süper kahramanlarla ilgili bir sıkıntısı olmadığını net bir şekilde belli etmiş oldu.

Star Trek 50. yılını kutladı

star-trek

Televizyon serisinden uyarlanan ve sinemada büyük bir hayran kitlesi yakalayan Star Trek bu yıl 50. yılını kutladı. Yeni film Star Trek Beyond’un prömiyeri de etkinlikte gerçekleştirildi.

Doctor Strange’den ikinci fragman geldi

Marvel’ın en farklı filmi olacak gibi duran Doctor Strange başrollerindeki Benedict Cumberbatch ve Tilda Swinton ile merak ögesini daha da artırdı. Film 4 Kasım’da vizyona giriyor.

Marvel ve Netflix işbirliğiyle Luke Cage

Marvel2ın ilk siyahi süper kahramanı Luke Cage’in hikayesinin anlatıldığı dizi klasik zengin ve tüm dünyayı kurtaran süper kahramanlardan çok daha farklı. Bu kez sokakları kurtarmaya çalışan bir kahramanla karşı karşıyayız.

Sherlock’un 4. sezonu geliyor

Anlaşılan Cumberbatch için Doctor Strange yeterli olmamış. En başarılı mini dizilerden biri olan Sherlock’un uzun zamandır beklenen yeni sezonunun fragmanı serinin hayranlarıyla paylaşıldı.