iPhone’larda Android işletim sistemi kullanmak artık mümkün

Akıllı telefon alacak olanların yaşadığı en büyük ikilemlerin başında “Android mi iOS mi?” sorusu geliyor. Fakat geliştirici Nick Lee’nin tasarladığı kılıfla bu problemi büyük oranda kaldırılmıştı. Lee’nin tasarladığı kılıf iOS cihazlarının Android işletim sistemini de kullanmasının önünü açmıştı. Yüklenen uygulama aracılığıyla iPhone kullanıcıları diledikleri zaman Android’e geçiş yapabileceği ortaya çıkmıştı.

picÇinli Haimawan firması bunu bir adım ileri taşıyarak MESUIT isimli kılıfını satışa sundu. Nick Lee’nin tasarladığı kılıfta kullanılan sistemle büyük oranda benzerlik gösteriyor. Benzer şekilde Android işletim sistemimin geliştirilmiş bir versiyonu bulunuyor. MESUIT ayrıca 1700 mAh / 2500 mAh bataryanın yanında 16 GB artı hafıza sunuyor. Kılıfın üzerindeki Nano SIM kart yuvası sayesinde Android işletim sistemini kullanmak daha kolay hale geliyor.

iPhone 6 / 6s için tasarlanan kılıf yaklaşık 150 dolara satışa sunulurken iPhone 6 Plus / 6s Plus için tasarlanan kılıfsa yaklaşık 165 dolara satışa sunuldu. Şimdilik sadece Çin pazarında satış yapan jijia.com‘da satışa sunulan kılıfın diğer pazarlarda ne zaman satışa sunulacağına yönelik bilgi verilmedi.

 

İlgili Yazılar