Teknoloji bağımlısı olduğunuzun 5 işareti

Teknoloji dünyası çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Eğer siz de ona sürekli ayak uydurmak zorunda hissediyorsanız teknoloji bağımlısı olabilirsiniz. İşte teknolojiye bağımlı biri olduğunuzu gösteren 5 işaret:

VR-sanal-gerçeklik-gözlüğü-google-cardboard

1) Hoverboard olmadan hiçbir yere gitmiyorsanız…

Birkaç ay önce hoverboardlar dünyayı kasıp kavurdu. Birçok kişinin kolunu ve bacağını kırmasına sebep olduktan sonra da havası söndü, gitti. Ama hala bazı teknoloji bağımlıları her yere hoverboard’larıyla gitmeye devam ediyor. Siz de onlardan biriyseniz, işaretlerden ilki bu…

hoverboard

2) Birden fazla giyilebilir cihaz kullanıyorsanız…

Giyilebilir teknolojiler 2016 yılının başında CES’de sahneye güçlü bir şekilde çıktı. Sağlık bilekliklerinden sanal gerçeklik gözlüklerine, pek çok cihaz tanıtıldı ve ilgi çekti. Ancak eğer güç içinde bu cihazlardan birden fazla takmış bir halde geziyorsanız o zaman bu da sizin bir teknoloji bağımlısı olabileceğinizi gösteren işaretlerden biri olabilir.

giyilebilir-teknoloji

3) Fotoğraf çekmek için iPad Pro kullanıyorsanız…

Akıllı telefon fotoğrafçılığı giderek gelişiyor. Özel anlarımızı hızlı bir şekilde telefonlarımız üzerinden ölümsüzleştirebiliyoruz. Ancak  teknoloji bağımlıları sadece akıllı telefonla gezmiyor. Onlar yanında tabletlerini de hazır bulunduruyorlar ve bu yüzden fotoğraflarını iPad Pro’larıyla çekiyorlar.

ipad-pro-apple

4) Hala Google Glass takıyorsanız…

Google Glass tanıtıldığında çok dikkat çekti ancak bu ürün de hoverboardlar gibi popülaritesini kaybetti. Yine de siz hala Google Glass’ınızı heyecanla takmayı sürdürüyorsanız teknoloji bağımlısı olabilirsiniz. 

google-glass

5) Tüm gününüzü GoPro ile kaydediyorsanız…

GoPro’lar ekstrem sporcuların maceralarını kayıt altına almak için üretilse de bazı teknoloji bağımlıları bu kamerayı kafasına takarak tüm günlerini kayıt altına almaktan bıkmıyorlar. Her şeyi GoPro ile kaydediyorsanız ve ilk 4 maddeye de evet cevabı verdiyseniz muhtemelen bir teknoloji bağımlısısınız. 

go-pro

İlgili Yazılar