Kyocera DuraForce Pro: Hem akıllı telefon, hem aksiyon kamerası

Aksiyon dolu maceralara çıktığınızda hem telefonunuzu hem de bu işe özel aksiyon kameranızı taşımak istemiyorsanız Kyocera’nın DuraForce Pro telefonu tam olarak bu ikisini birlikte yapıyor. 

kyocera-duraforce-pro-2016-aksiyon-kameraı-akıllı-telefon

Kyocera’nın bu Android telefonu, 13 MP arka ve 5 MP selfie kameraya sahip. Ek olarak, 135 derece görüş açılı lensi olan aksiyon kamerasıyla geliyor. 

Aksiyon kamerası 1080p full HD çözünürlükte görüntü kaydediyor ve slow-motion, timelapse ve su altı çekimlerini destekliyor. Ekstrem sporlarla uğraşanlar için mükemmel bir paket.

DuraForce Pro, tıpkı Samsung’un Galaxy S7 ve Note 7 cihazlarında olduğu gibi IP68 sertifikasıyla 30 dakikaya kadar su geçirmez. Samsung’dan farklı olarak, Kyocera’nın bu cihazında 810P askeri standartlar var ve bu sayede ekstrem şok, basınç ve ısıya karşı durabiliyor. 

Telefon bölümünün diğer özellikleriyse orta sınıf bir akıllı telefonla yarışabilecek seviyede. Cihaz Android 6.0 Marshmallow kullanıyor, 5 inç full HD ekrana, Qualcomm Snapdragon 617 işlemciye, 2 GB RAM ve 32 GB hafızaya sahip (microSD ile yükseltilebiliyor). 3,240mAh bataryaya sahip cihazda Quick Charge 2.0 teknolojisi de var. Hatta cihazda parmak izi okuyucusu bile var. 

Cihazın bir tarafında ‘Push-TO-Talk’ tuşu yer alıyor ve bu sayede PTT destekli telefonlar arasında telsiz olarak kullanılabiliyor. 

Bu sonbahar ayında satışa çıkacak olan telefonun fiyatını da o zaman öğreneceğiz.