Test I Withings Go

Withings’in minik takipçisine egzersiz ruhu katılmış. Ancak bir maratoncu değil.

79 dolar / withings.com

withings-go

Baştan söyleyelim. Kalp ritmi ölçmek gibi özellikleri unutun. Go’nun önem verdiği tek şey basitlik ve bu yüzden size yalnızca çok basit bir şekilde giyilebilen uyku takipçisi sunuyor. Hem de bu fiyat etiketiyle.

Kullanırken Go’yu kıyafetlerinize klipsliyorsunuz. Ayakkabınız ya da anahtarlığınıza da takabilirsiniz. İsterseniz bir saat gibi bileğinizde de taşıyabiliyorsunuz. Duşa girdiğinizde çıkarmak zorunda değilsiniz çünkü 50 metreye kadar su geçirmeyen bir cihaz. Hatta havuza bile girebilirsiniz.

E-ink ekranını attığınız adımlar dolduruyor ve akıllı telefon uygulaması da cihazın mesafe ve kalori takibi yapmasında ona yardımcı oluyor. Koştuğunuzu ya da yüzdüğünüzü düşündüğünde süre ve mesafeyi kendisi otomatik olarak başlatıyor. Uyku takipçisi işleri biraz daha basit tutmuş. Uykunuz derin miydi hafif miydi öğrenebilirsiniz.

Hatırlatıcılar kullanışlı ancak bunları yalnızca akıllı telefonunuz üzerinde görebiliyorsunuz, Go’dan değil.

Düğme pillerle çalışan cihazın  bataryası sizi 8 ay idare edebiliyor ve değiştirme zamanı geldiğinde yalnızca birkaç dakikanızı alıyor. Kesinlikle her gece şarja takmak zorunda olmaktan çok daha iyi.

 

Teknik özellikler

Ekran E ink

Sensörler Sadece ivmeölçer

Batarya ömrü 8 aya kadar

Boyutlar 34.5×34.5×9.4 mm

 

Uygulamalara göz atın

Withings’in iOS ve Android için geliştirilen Health Mate uygulaması gözünü kilonuza, kalp hızınıza ve kan basıncınıza dikiyor. Go üzerinden ise adım ve uykunuzu da takip edebiliyorsunuz.

Tak koluna

E-Ink ekran bileğinize takmak istediğinizde çok kullanışlı bir şekilde bükülüyor. Tek yapmanız gereken ekranı dürtmek. O zaman size  zamanı ve adımlarınızı anında

söylüyor olacak.

 

Stuff görüşü: Go’nun E-Ink adım takibi temel işleri yapıyor, hepsi bu…

Bu yazı Stuff Ağustos 2016 sayısında yayımlanmıştır.

 

İlgili Yazılar