Apple Lightning uyumlu en iyi beş kulaklık

Geleneksel kulaklıklar tarih oldu. Çok yaşa Lightning!

Tamam, bu sadece yepyeni iPhone 7 onu sır gibi saklayan kozasından çıkıp satışa sunulduğunda hemen bir tane kapmayı planlıyorsanız doğru.

Her ne kadar Apple’ın yeni iPhone’da 3.5 mm girişi yok edeceği dedikodu olarak kalsa da, kulaklık seçiminizi yaparken hazırlıklı olmakta fayda var.

Tabii ki Bluetooth kulaklıklara da (En iyi kablosuz gürültü engelleyici kulaklıklar dosyamıza baktınız mı?) örneğin fevkalade Bose QuietComfort 35′ yönelebilirsiniz, ancak kabloludan vazgeçemiyorsanız, işte sizin için seçtiklerimiz.

 

AUDEZE SINE

audeze sine

Hem iPhone hem 3.5 mm uyumlu bu tatlı kulaklıklar düzlemsel manyetik sürücüleri sayesinde kusursuz bir ses kalitesine sahip.  Bu kulaklıklar ses yaratmak için ultra ince zarlar kullanıyor.

Tasarımı yakın zamanda ödüller kazanacak olmayabilir, ama Lightning sesin yüksek kalitesi bu kulaklığı daha kaliteli duymak isteyenler için harika bir seçim yapıyor.

450 dolar

 

 

AUDEZE EL-8

audeze el 8

 

Saçacak daha da fazla parası olanlarsa EL-8’ten daha tatlı bir kulaklık bulmakta zorlanacaklar. BMW’den bir takım tarafından tasarlanan kulaklıklar profesyonel kalitedeki sesi çekici alüminyum bir çerçeyeye yerleştirmiş.

Akıl almaz derecede ince diyaframlar, bozulmayı azaltmaya ve çözünürlüğü arttırmaya yönelik akıllıca bobin teknolojisi ve dikkat çekici doğrulukta bir sesi garantilemek için güçlü magnetler ile el yapımı ve dayanıklı. Eğer iPhone 7’nize üst kalite bir kit takmak istiyorsanız, bu kulaklıklar sizin için.

700 dolar

 

PHILIPS M2L

philips m2l

Philips M2L kulaklıklarına sadece bir Lightning adaptörü eklememiş: tatmin edici detaylılıkta bir dinleme tecrübesi için 24-bit dijital akış ile iOS bağlantısı için optimize edilmişler. 40 mm neodim sürücüler dengeli sesi temin etmek üzere test edilmiş ve eşleştirilmişler, ayrıca iç çemberdeki akustik mühür istenmeyen ses sızıntısını engelliyor.

Bunlar size bilim kurgu gibi gelebilir ama bu kulaklıklar net, rahat ve iPhone 7 ile oynamaya hazırlar.

200 dolar

 

JBL REFLECT AWARE

jbl reflect aware

 

Kulaklıkları kulaklarınızın üstünde değil içinde mi tercih ediyorsunuz? JBL’nin sportif Reflect Aware kulakiçileri Lightning’e ve egzersize hazırlar. Ter geçirmez, ergonomik tasarımlı ve karışmayan kablolara sahip bu kulaklıklar spor meraklıları için ideal. Aynı zamanda değiştirilebilir gürültü kontrolü teknolojisi sayesinde dış dünyanın ne kadarının içeri girebileceğini kontrol edebiliyorsunuz: yol kenarı koşucuları için harika.

Adının da anlattığı gibi, ayrıca reflektör elementler bulunduruyorlar: böylece eğer duyulmasanız da görülebilirsiniz.

200 dolar

 

PHAZ P5

phaz p5

Karbon fiber hayranları için tasarlanmış bu siyah üstü siyah kulaklıklar sadece görüntüden ibaret değil. HD ses yükselticisi ve opsiyonel aktif bas desteğine sahip  olan bu kulaklıkların Lightning bağlantısı aracılığıyla nefis bir dijital ses dinleyeceksiniz.

Daha da fazlası var: iyi de hissettirecekler. Deri hafızalı köpüğe sahip kulak yastıkları çok konforlu, üstlerindeki 2000 mAh bataryayı düşünürsek bu iyi haber. Ayrıca hücre akımı diğer yöne de gönderebiliyor, böylece ihtiyacınız olduğunda iPhone’unuza güç takviyesi yapabileceksiniz.

Fiyatı henüz açıklanmadı.