Samsung, Galaxy Note 7’yi İstanbul’da tanıttı

Samsung Türkiye, Galaxy Note serisinin son üyesi Galaxy Note 7’yi tanıttı. Lansmanda telefonun özelliklerinin yanı sıra Samsung’un Digiturk‘le yaptığı iş birliği de dikkat çekti. Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen18 Eylül‘den itibaren her hafta bir maçın 360° yayımlanacağını duyurdu.

Galaxy Note 7’nin detaylarını, fiyat bilgilerini Samsung Türkiye Ürün Pazarlama Müdürü Tolga Erdem, Stuff takipçileri için anlattı:

samsung galaxy note 7.

Note 7’nin arkaya kıvrılan ekranı daha simetrik bir görünüm sağlamanın yanında daha rahat kullanıma sahip. 7 inç ekrana sahip olan Note 7’nin ekranı S7 Edge’in 5.5 inç ekranından çok az daha büyük. Bunu rakamlarla açıklamak gerekirse Note 7, S7 Edge’ten 3 mm daha geniş, 1 mm daha uzun ve 0.2 mm daha kalın. Note 7’nin ekranında kullanılan kıvrımlar S7’den daha az. Bu sayede daha düz ekrana sahipmiş hissi ortaya çıkıyor. 

samsung galaxy note 7.

Samsung yeni cihazında mobil telefonlarda güvenliği daha da artırmak için iris tarama özelliği ekledi. Bu sayede telefonunuzu gözlerinizi taratarak açılmasını sağlayabiliyorsunuz.samsung galaxy note 7.

Note 7, S7’de olduğu gibi kablosuz şarj, IP68 su geçirmezlik sertifikası ve microSD kart yuvası ile geliyor. S Pen, Note 7’nin en kuvvetli silahı. Kilitli ekranda el yazınızla notlarınızı alabilir, videolarınızdan GIF’ler hazırlayabilir, kelime çevirisi yapabilirsiniz. Bu sayede telefonunuzu daha verimli kullanmanız mümkün hale geliyor.

samsung galaxy note 7.

Note 7 , 64 GB dahili hafızayla geliyor. Eğer bu hafıza sizin için yeterli gelmezse Samsung microSD kart yuvasını kullanmanız için hazırda bekletiyor. 256 GB’a kadar microSD  desteği olan Note 7 bu sayede hafıza derdini ortadan kaldırıyor.

samsung galaxy note 7

Yeni Galaxy Note7’nin sunduğu yeniliklerin yanı sıra sanal gerçeklik deneyimini de geliştirdiğini ifade eden Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, “Tüm kullanıcılarımıza en son teknolojileri sunmanın yanı sıra her zaman yenilikçi deneyimler yaşatmaya devam ediyoruz. Samsung ve Digitürk arasında yapılan anlaşma çerçevesinde sezon boyunca Digiturkplay ve LigTV üyeleri tarafından izlenebilecek. Her hafta bir Spor Toto Süper Lig futbol maçı sanal gerçeklik deneyimi, Eylül ortasından itibaren Samsung Galaxy Note7 desteğiyle izlenecek. Note7 ve yenilenen Gear VR maçları stadyumdan izleme keyfini evinize taşıyor” dedi.