Ayın en iyi mobil uygulamaları

Ağustos ayının en iyi dokuz mobil uygulamasını sizin için derledik.

1 Comixology Unlimited

Marvel ya da DC değil, onlar kendi uygulamalarına sahip. Fakat Comixology de çok geniş karikatür kitaplığına sahip. Walking Dead, Saga, Hellboy gibi. Şimdi abonelik seçeneği de mevcut.

Comixology

5.99 dolar / aylık / iOS, Android

 

2 Strava Premium

Strava’nın bu uygulaması için “Hayatınızı kolaylaştırmak için oluşturulmuş” desek yeridir. Bu uygulama adımlarınızı ve yaptığınız hareketleri takip ederek sizi bilgilendiriyor.

strava premium

3.99 dolar / aylık / iOS, Android

 

3 Rawr Messaging

Kullanıcıların kendi avatarlarını tasarlayabildikleri ve birbirleriyle iletişime geçebildikleri bir program. Şöyle bir şey düşünün ki kullanıcılar yarattıkları hashtag’leri avatarları üzerine uygulayabiliyorlar.

Rawr messaging

Ücretsiz / iOS

 

4 Infuse 4.2

Eğer bir kere dijital film izlemeye merak sardıysanız iyi bir video oynatıcısı isteyeceksiniz. Infuse’un yeni versiyonuna bir yığın yeni özellik eklendi ve Apple topluluğu tarafından beğenileri topladı.

infuse 4.2

Ücretsiz / iOS, Apple TV

 

5 OS Maps

Birçok açık hava sever, şimdiden kendisine en uygun, sürekli kontrol ettiği harita programını bulmuştur fakat bu konuda Ordnance Survey’e güvenebiliriz çünkü uygulama oldukça kapsamlı.

os maps

26.99 dolar / yıllık / iOS, Android

 

6 Pawshake

Siz tatile giderken köpeğinizle bir hayvan dostu ilgilensin ya da köpeğinizin yanına gelip mama versin. Pawshake hayvan dostlarını bir araya getirmek için yaratılmış oldukça etkileyici bir sosyal mecra.

pawshaker

Ücretsiz / iOS, Android

 

7 Mathpix

Hiç Mathpix gibi tek bakışta kesirleri, cebirsel denklemleri, kökleri, logaritmaları, trigonometriyi, integrali çözebilen bir arkadaşınız olmuş muydu? Yoksa da üzülmeyin artık olabilir.

mathpix

Ücretsiz / iOS

 

8 Fitbit

Fitbit cihazları ile birlikte çalışması için tasarlanan uygulama, daha aktif olmanızı, daha iyi beslenmenizi, kilolarınızı kontrol edebilmenizi ve daha iyi bir uyku çekebilmenizi hedefliyor.

fitbit

Ücretsiz / Android

 

9 TomTom Speed Cameras

Sağ koltukta oturanların size karışmaları bitti. Sıra uygulamada. Hız kameralarını ve hatta trafik ışıklarının bulunduğu yerler ve kuralları için uyarı yapıyor.

tomtom speed cameras

Ücretsiz / Android