En doğru fitness uygulamasını bulun

Olimpiyatları daha yeni izledik ve oyunlardan sporculara kadar her şey son derece etkileyiciydi. Bir yandan da bu güçlü sporcuları görüp inceden gaza gelenlerimiz de olmuştur.

O zaman şimdi elinizdeki dondurmayı yavaşça buzluğa koyun ve telefonunuzu elinize alıp uygulamaları indirin.

MyFitnessPal

myfitnesspal

Kafanızdan sürekli kilo kaybetmeniz gerektiği fikri mi geçiyor? MyFitnessPal da tıpkı Withings, Fitbit ve Jawbone gibi kalori hesabı yaparak size bunları listeliyor. Aynı zamanda verileri arasında 1 milyondan fazla yemek bulunuyor.

iOS: Ücretsiz, Android: Ücretsiz

Strava

Eğer olimpiyatlarda gözünüzü ayırmadan bisiklet yarışlarını izlediyseniz ve hüzünlü gözlerle kendi bisikletinize baktıysanız Strava’yı indirmenizin zamanı gelmiş demektir. Bu sayede pedalları çevirirken harcadığınız enerjiden GPS’e kadar birçok şeyden yararlanabilirsiniz.

iOS: Ücretsiz, Android: Ücretsiz

C25K

Kişisel antrenörünüz gibi olacak bu uygulamayla koltuğa veda edebilirsiniz. Ses vasıtasıyla kullanıcılarına koçluk yapan uygulama haftada 3 buçuk saatlik koşu yapmanızı sağlıyor. Aynı zamanda Nike+ ve çeşitli fitness uygulamalarıyla da uyumlu.

iOS: Ücretsiz, Android: Ücretsiz

Seven

seven

Çok yoğun olduğunuz için spor yapamamaktan şikayet ediyorsanız bir de bu uygulamayı deneyin. Sadece 420 saniyede spor salonuna gitmiş kadar terleyeceksiniz.

iOS: Ücretsiz, Android: Ücretsiz

Pocket Yoga

pocket-yoga

Çakralarınızı mı açmaya çalışıyorsunuz. Pocket Yoga’yı telefonunuza yükleyin ve çeşitlik zorluklardaki hareketleri yapmaya başlayın. Aynı zamanda ses desteği de var.

iOS: 7.99 lira Android: 8.84 lira

Jefit

Bir spor salonuna gidip antrenöre maaşınızın yarısını vermek istemiyorsanız animasyonlu bu uygulama size oldukça yardımcı olacak. sonrasında kendi rutinlerinizi dahi yaratabilirsiniz.

iOS: Ücretsiz Android: Ücretsiz

Fitness Blender Workouts

Fitness aşığı karı koca tarafından kurulan Fitness Blender, büyük bir sosyalleşme platformu da aslında. Hem spor yapıp hem de oldukça büyük bir chat grubuna benzeyen uygulama arkadaşlarınızdan yorum alabilirsiniz.

iOS: Ücretsiz, Android: Ücretsiz

Runtastic

Daha eski usul sporları tercih ediyorsanız Runastic sizi GPS’iyle yönlendirecek, kalori hesabı yapabilir ve sonunda tüm datayı size gösterebilir.

iOS: Ücretsiz, Android: Ücretsiz

Fitbit

fitbit

Eğer yürüyüşünüz biraz yavaşsa Fitbit uygulaması adım takibini daha eğlenceli hale getiriyor. Aynı zamanda üzerinizde giyilebilir teknolojiden herhangi bir şey yoksa dahi uygulama doğru sonuçları veriyor.

iOS: Ücretsiz, Android: Ücretsiz