Apple Watch 2’de bizi neler bekliyor?

Son gelen bilgilere göre Apple’ın yeni saatini Eylül ayındaki etkinlikte görebiliriz. O zamana kadar yeni saatte bizleri neler bekliyor, sizin için araştırdık.

Tanıdık yüz

Güney Koreli bir kaynağa göre, akıllı saat yine benzer bir dış görünüme sahip olacak. Ancak değişen şey kullanılan materyaller olabilir. Yeni cihazda titanyum ve platinyum kullanılabilir. Tabii ki bu fiyatı artırabilir.

apple-watch-

Pek çok kullanıcı için Apple Watch’un su geçirmez oluşu olmazsa olmaz bir özellik değil. Ancak bu özelliğin de ihtimaller arasında oluşu Apple hayranlarını sevindirecek.

Kayışı yuvarla

Bir diğer değişiklik ise Apple Watch’un kayışında olabilir. PAylaşılan bir patent görselinde yeni kayışın katlanabilir mıknatıs şeklinde bir kayış olduğu dikkat çekiyor. 

apple_watch_kayış

Daha ince ekran

Bir diğer iddia, Apple Watch 2’nin OLED ekranının gözle görülür bir biçimde inceleceğine işaret ediyor. 

apple-watch

Performans

Tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok. Apple bu saatinde kesinlikle daha güçlü bir işlemciyle karşımıza çıkacak. 

apple-watch-

Sensörler

Apple Watch’ta halihazırda kalp ritmi ölçen sensörler yer alıyor. Ancak yeni cihazda çok daha fazla sağlık sensörünün yer almasını umuyoruz. En çok sevilecek sensör de GPS sensörü olabilir. Bu da Watch 2’yi ciddi koşucu ve bisikletçiler için çok daha kullanışlı bir cihaz yapabilir. 

apple-watch

Kamera için gülümseyin 

Pek çok spekülasyon, cihazda FaceTime kamerası olacağına ve kullanıcılarına doğrudan bileklerinden video arama yapabileceklerine işaret ediyor.

apple-watch

Yılın yine o zamanı geldi ve Apple 7 Eylül’de bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Etkinlikte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ı göreceğimiz kesin gibi. Ancak tanıtılmasından bir buçuk yıl sonra bu etkinlikte yeni Apple Watch’u da görebiliriz.

apple-iphone7-davetiye