Fitbit’in yeni takipçisi kişiselleştirmeyi ön plana alıyor

Giyilebilir egzersiz cihazları üreten Fitbit iki en popüler takipçisini güncelliyor. Yeni su geçirmez Flex 2 ve kalp ritmi takipçisi Charge 2 cihazları güçlü özellikleriyle sahneye çıkıyor.

fitbit_charge

Charge 2 ile Fitbit daha geniş bir yüksek çözünürlüklü bir ekran sunuyor ve bu cihazı daha fazla egzersiz odaklı hissettiren ve görünen bir akıllı saat yapıyor. Cihazda yine aynı kalp ritmi görüntüleme yetenekleri yer alıyor ve akıllı saatlerden bildiğimiz gelen arama ve mesaj bildirimleri alıyorsunuz.

Takipçi bu kez önceki versiyonlarına göre daha kişiselleştirilebilir bir şekilde karşımıza çıkıyor. Hem farklı kayış seçenekleriyle hem de kişiselleştirilebilen yüzüyle bunu sağlamanız mümkün oluyor. Şirket kahverengi, indigo ve pembe olmak üzere 3 ayrı deri kayış rengi sunuyor.

Charge’ın egzersiz takibi fonksiyonu yeni özelliklerle geliyor ve bu egzersizlere ağırlık kaldırma, koşma, bisiklet sürme gibi aktiviteler ekleniyor. Cihaz yoga gibi aktivitelerinizi de otomatik olarak algılayabiliyor. 

fitbit-charge-2-family_0

Ek olarak, Charge 2, profesyonel sporcuların ölçtüğü VO2 değerinizi de ölçüyor ve kardiyo aktiviteniz sırasında ne kadar oksijen kullandığınızı gösteriyor. 

Daha küçük bir tasarım olan Flex 2 ise su geçirmez olarak su sporu temelli aktivitelerinizde rahatlıkla kullanabilmeniz için sahneye çıkıyor. Flex 2’de önceki versiyonuna göre yer alan en dikkat çekici özellik boyutu. Cihaz yüzde 30 daha küçülerek geliyor ve inceliyor. 

Fitbit_Flex_2_