Kablolardan kurtulun: En iyi 7 kablosuz şarj cihazı

Kablolarla vedalaşmanın zamanı geldi. Şimdi Qi yerleştirilmiş güç kutularıyla bunu gerçekleştirebilirsiniz. 

woodpuck-kablosuz-şarj-aleti

Ikea Nördmarke (299 lira)

Ev dekorasyon ürünleriyle tanıdığımız Ikea bizi şaşırtarak kataloguna kablosuz şarj ürünleri de ekledi. Bu kablosuz şarj ürünleri arasında akıllı telefonlarınızı kablosuz bir şekilde şarj eden masa lambaları da bulunuyor. 

ikea-normarke-charger_0-kablosuz-şarj-aleti-1

Vü Solo (29 dolar) 

Tlyt firmasının ürettiği Vü Solo isimli cihaz, biraz daha uygun bir fiyat etiketine sahip. Tüm Qi cihazlarınızla uyum gösteriyor. 

tyle-vu-solo-charger_0

Woodpuck (60 dolar) 

Telefonunuzu şarj ederken harcadığınız enerjiyi düşünüyor ve çevrenizi önemsiyorsanız bu kablosuz şarj aletinin tamamen sürdürülebilir bambudan yapıldığını hatırlatarak içinizi rahatlatalım. Qi cihazlarla uyum sağlayan ürün telefonunuz ya da akıllı saatiniz şarj olduğunda basit bir sesle bunu size bildiriyor. 

woodpuck-kablosuz-şarj-aleti-bambu

Orée Peeble (180 euro) 

Bu şık mermer tasarıma sahip cihaz yalnızca bir kablosuz şarj aleti değil. Aynı zamanda Bluetooth ile çalışan kablosuz bir hoparlör. 

oree-pebble-kablosuz-şarj-aleti-2

Swich (219 dolar) 

Swich isimli bu kablosuz şarj aleti size Slovenya ceviz ağacı ile İtalyan seramiklerini bir araya getiriyor ve bizlere piyasadaki en görmeye alışkın olmadığımız türde bir kablosuz şarj cihazı tasarımı sunuyor. Dileyenler daha doğrusu parası olanlar Swich’in 24 karat altından üretilen versiyonunu da bulabilirler. 

swich-kablosuz-şarj-aleti-3

OvRcharge (209 dolar) 

Büyülü bir görünüme sahip olan OvRCharge cihazlarınızı onlara temas etmeden havada şarj ediyor. Elbette bu bir mıknatıs temelli bir ürün. Ancak böyle havalı bir şarj aletine sahip olabilmek için 2017 yılına kadar beklemelisiniz, dilerseniz Indiegogo üzerinden ön sipariş verebilirsiniz. 

ovrcharge-kablosuz-şarj-aleti-3

Raw Induction (595 dolar)

Bu çok yüksek fiyat etiketine sahip şarj aleti aynı zamanda listemizdeki en etkileyici ürünlerden de bir tanesi. En azından görsel olarak… Neredeyse 3 kilogram ağırlığında ve çok geniş bu şarj aleti size 3 farklı cihazı aynı anda şarj etme imkanı veriyor. Kenarlarındaki LED ışıklar ise bu süreci çok daha havalı bir hale getiriyor. 

raw-induction-kablosuz-şarj-aleti