Galaxy Note 7’nin bilinmeyen 5 özelliğini anlattık

Samsung Galaxy Note 7 birbirinden dikkat çekici özellikleriyle sahneye çıktı. S Pen, su geçirmezlik ve iris tarayıcı bunlardan öne çıkanları. Bunları zaten biliyoruz bu yüzden Note 7’yi daha etkili bir biçimde kullanmanızı sağlayacak diğer tüyolar burada: 

1- Tek elle kullanım:

note7

Note 7 film izlemek, bir şeyler okumak veya oyun oynamak için kaliteli ve geniş 5.7 inç bir ekrana sahip. Ancak bu büyük ekranı tek elle kullanabilmek biraz zor. Bu yüzden Note 7’nin home tuşuna 2 kez bastığınızda ekran küçülerek tek elle kullanabileceğiniz bir şekle dönüşüyor. 

2- Çok hızlı bir şekilde GIF yapın:

note 7

Eğer GIF kullanmayı seviyorsanız bu sizin için şimdiye kadar bir akıllı telefonda yapılmış en iyi özellik olabilir. S Pen ile yapabileceğiniz bir diğer özellik kendi GIFlerinizi oluşturabilmeniz. Bunun için bir videoyu açın ve istediğiniz bölümü GIF olarak kaydedin. 

3- Hızlı notlar alın:

note7

Bir diğer kullanışlı özellik, ekran kapalıyken Note 7 ekranını S Pen sayesinde bir not kağıdı gibi kullanabilmeniz. Bu özellikle, aklınıza birden gelen fikirleri, ya da unutmak istemediğiniz notlarınızı rahatlıkla ekranı açmaya gerek kalmadan kaydedebilirsiniz. 

4- Oyun oynarken bildirimleri kapatın:

note-7-samsung

Eğer mobil oyunlara düşkünseniz hiçbir bildirimin oyununuzu bölmesini istemezsiniz. Note 7’de de oyunseverler için çok kullanışlı bir özellik var, oynadığınız oyunda tek bir tuşla bildirimleri kapatabiliyorsunuz.

5- Güvenlik seçenekleri

samsung-note7

Note 7, güvenlik seçenekleriyle dikkat çekiyor. Bunlar arasında göz bebeğinizi analiz ederek giriş izni veren iris tarama da cihazın en fazla konuşulan özelliklerinden biri oldu. Ancak sadece bu değil. Note 7’de yer alan Güvenlik Klasörü, gizlemek istediğiniz dosyalarınızı göz önünden kaldırıyor ve yalnızca sizin erişiminize izin veriyor. 

Samsung Galaxy Note 7’nin bilinmeyen 5 özelliğini videomuzda anlattık: