iPhone 7 için en iyi 7 kılıf

Uzun zamandır beklenen gün sonunda geldi ve iPhone 7‘nin tanıtımı gerçekleştirildi. Daha güçlü, su geçirmez ve kulaklık girişi olmayan yeni iPhone şimdiden birçok kişinin arzu nesnesi haline geldi bile.

Yeni özellikleri ve yeni renkleriyle gönlümüzü fetheden iPhone henüz Türkiye’de satışa sunulmayacak ama telefonu geç de olsa almaya kararlıysanız ihmal etmemeniz gereken bir detay var: telefon kılıfı.

İşte gelecekteki iPhone 7’niz için birbirinden güzel kılıflar:

Peli Adventurer Case (40 dolar)

iphone7_cases_1_peli_adventurer_grey

Peli “Eğer kırarsanız yenisiyle değiştiririz” diyerek oldukça iddialı konuşuyor ve kılıfa hayat boyu garanti veriyor.
Sade tasarımı tüm bakışları üzerinde toplamıyor ama tüm düşürme testlerinden başarıyla geçtiğini belirtiyor. Aynı zamanda ısıya ve soğuğa karşı da oldukça dayanıklı bir yapıya sahip.

Calypsocase Cabrio (200 euro)

iphone7_cases_6_calypsocase_caprio

Evet, bu kılıf 200 euro (670 liraya yakın). Delilik gibi duruyoe değil mi? Ancak dokunduğunuz anda el işçiliğiyle yapılmış İtalyan üretimi derinin güzelliğini hissedeceksiniz. Kenarlarında bulunan gümüş detayları da oldukça iyi bir tasarımın ürünü.
Bu kılıftan sadece 500 adet üretilmiş. Yani birkaç tane alacaksanız tek taşınızı satmak zorunda kalabilirsiniz.

Mujjo Leather Wallet Case (34 euro)

iphone7_cases_4_leather_wallet_case

Bir iPhone kılıfı her zaman sadece iPhone kılıfı mıdır? Bu öyle değil. Çünkü bu deri kılıfı aynı zamanda cüzdan olarak da kullanabilirsiniz.
iPhone 7’yi alıp arkasında bulunan kısma en lüksünden kartınızı da koyarsanız sizden havalası yok demektir.

VRS Design Duo Guard Case (30 dolar)

iphone7_cases_5_vrs_design

Kalın görünümlü metal kasalı kılıf umduğunuz kadar kibar görünmeyebilir ama her türlü darbeye karşı iPhone 7’yi koruyacağı kesin.
Kılıfın en güzel detayı ise arkasında bulunan mıknatıslı destek çubuğu. Artık arkadaşlarınıza zorla ‘komikli video’ izletirken telefonu elinizde tutmak zorunda kalmayacaksınız.

FLAVR iPhone 7 Case (15 dolar)

iphone7_cases_2_flavr_iplate_cactuses_shouldbecacti

Gördüğümüz en renkli ve şirin kılıflardan biri. Toplantı salonunda sunum yaparken çok uygun olmayabilir ama festivallerde ya da parklarda yapacağınız pikniklerde yanınızda çok hoş duracaktır.

Crystal C1 iPhone 7 Case (ücretsiz)

iphone7_cases_3_crystal_c1

Bu şeffaf plastik kılıf telefonunuzun hiçbir kısmını gizlemiyor. Bu sayede yeni iPhone’unuzu herkese rahat rahat gösterebilirsiniz. Eğer Mobile Fun’a giriş yaparsanız bu kılıfları ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Caseology Envoy Series (16 dolar)

iphone7_cases_7_caseology

Telefona göre takım elbise yapılabilseydi bu kılıfa benzerdi. Darbelere ve düşmelere karşşı dayanıklı olan kılıf iş hayatınızda size oldukça başarılı bir şekilde eşlik edecek.