Adeta ateş ediyorlar: Hot Stuff

Her hafta teknoloji dünyasının en önemli 5 şeyini paylaştığımız ‘Hot Five’ köşemize hoşgeldiniz. İşte bu hafta bizi heyecanlandıranlar:

hot-stuff-17-sept-16

5- En iyi e-kitap okuyucu

En iyi kitap okuyucunun Amazon tarafından üretilmediğini söylesek biraz hayal kırıklığı yaşar mısınız? Ancak bu doğru… Kobo’nun yeni e-kitap okuyucusu Aura One şimdiye kadar test ettiklerimizin en iyisi.

Aura One 7.8 inçlik dev bir ekrana sahip. Ve bu büyüklüğüyle Kindle’ın çok pahalı Oasis ve Kindle Voyage modellerini utandırmayı başarıyor. Bu büyüklüğüyle size gerçek bir kitap okuyormuşsunuz hissini ise daha iyi veriyor. 

Okuyucu aynı zamanda su geçirmez oluşu ve ışık sensörü sayesinde farklı koşullar altında okuma keyfinize uyum sağlıyor. Bu özellikler sayesinde kumsalda ya da düşük ışıkta rahatlıkla okuma yapabilirsiniz. 

kobo_aura_one_inceleme

4-En çılgın telefon

SGNL bir telefon değil aslında bir parmak. Daha özelleştirmek gerekirse sizin parmağınız. Biraz daha açmak gerekirse, SGNL size parmağınızı kulağınıza götürdüğünüzde arama yapma imkanı veren bir giyilebilir cihaz. Telefonunuza Bluetooth ile bağlanıyor ve sonrasında aramanızı iletmek için vücudunuzu kullanıyor. Dahice mi delice mi olduğuna karar vermek size kalmış…

sgnl-1

3-Şimdiye kadarki en iyi aynasız Canon

Canon EOS M5, 24.2 MP APS-C sensör temin ediyor. En kısa zamanda bu makineyi test ediyor ve inceleme sonuçlarımızı sizlerle paylaşıyor olacağız.

canon

2- Dijital uşağınız Echo

Eviniz henüz tam anlamıyla akıllı değil ve bu yüzden evinizde hiçbir otoriteniz yok, bunu kabul edin. Bu yüzden ihtiyacınız olan şey Amazon Echo. 

Tanıtılmasından bir yıl sonra, Echo hoparlör ve onun akıllı kişisel asistan Alexa ile ortaklığı Avrupa’ya doğru geldi. Apple’ın Siri’si ya da Google Now gibi Alexa sorularınızı cevaplayabiliyor. 

echo-amazon

1-Beklediğiniz iOS

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’lar tanıtıldı. Ancak bu yeni iPhone’lar kadar heyecan uyandıran bir diğer şey de iOS 10’un gelişi oldu. iOS 10 hakkında sevinmek için pek çok neden var. Bu nedenleri detaylı olarak buradan okuyabilirsiniz. 

ios-10-apple