Aerophone AE-10 ile tek kişilik orkestra olun

Dijital bir nefesli çalgıdan mı bahsediyorsun?!

Evet, bu Roland’ın en yeni üyesi Aerophone AE-10 ve bu cihaz dünya çapında Mos Eisley Cantina cosplay’cilerinin hayatını değiştirecek.

roland-aerophone-ae-10

Peki nasıl?

Peki, bir bakalım… Başlangıç seviyesindekiler için karmaşık gözüken tuşları ve ilginç tasarımıyla bilim kurgu filmlerinden fırlamış bir cihaz gibi görünebilir.

Fakat profesyonel müzisyenler için bu cihaza adapte olmak pek de zor olmayacaktır ve duyduğumuz sesler yumuşak synth seslerden bir demet olacaktır. USB bağlantısı bulunan cihazı PC’nize bağlayabilir ve karışık işlerle uğraşmaktan kolayca kurtulabilirsiniz.

Hangi enstrümanlar var?

Klarnet, flüt, obua, trompet, saksofon ve violin. Ancak bunların yanında 40 farklı ses daha bulunuyor.

Cihazın üzerinde bulunan tuşlar saksofondan ilham alınarak tasarlanmış. Oktav sol elle kontrol edilirken performansınızı da sağ elle kontrol edebiliyorsunuz.

Bu cihazı dışarı götürüp parkta çalmak istersem?

Dinleyiciler biraz şaşırabilir. Ama tabii ki yapabilirsiniz. Aerophone AE-10’un hoparlörü bulunuyor ve şarjı 7 saat dayanıyor. Ancak bizim önerimiz bu cihazı evde bulunan stüdyonuzda kullanmanız. Bu sayede cihazı daha çok hoparlörle bağlayarak daha iyi ses duyabilirsiniz.

Şu an piyasada mı?

Gear4Music’ten ön siparişinizi verebilirsiniz (660 pound). Cihazların teslim tarihi ise Kasım’da başlıyor. Yani pratik yapmak için hala zamanınız var.