iPhone 7 için en iyi 7 aksesuar

En yeni ve en çok konuşulan akıllı telefon iPhone 7 çoktan cebinize girdi mi? Tebrikler!

Türkiye’de yaşıyorsanız ve yakın zamanda yurt dışına gitmediyseniz henüz sizin cebinizde iPhone 7 belirmedi, biliyoruz. Ama biz kafanızdaki tüm soru işaretlerine çözüm getirecek en iyi iPhone 7 aksesuarlarını sizler için derledik.

Belkin Lightning Audio + Charge Rockstar

stuff_iphone_accessories_belikin_adapter

iPhone 7 ücretsiz bir Lightning girişi dönüştürücüsüyle geliyor. Yani eski kulaklıklar yeni iPhone’da kullanılabiliyor. Peki aynı anda müzik dinleyip telefonunuzu şarj etmek isterseniz ne olacak?

Kulaklık girişini kaldıran iPhone 7 ile ilgili en büyük sıkıntılardan biri aynı anda telefonu şarj edip müzik dinlemenin imkansızlığıydı. Belkin’in dönüştürücüsü tam da bu noktada işinize yarayacak ve eskiden olduğu gibi telefonunuzu şarj ederken kulaklıkla müzik dinleyebileceksiniz.

Tech21 Evo Wallet Case

stuff_iphone7_accessories_tech_21_case

Her yerinde devlerin beklediği görkemli bir şatoda yaşamıyorsanız iPhone 7’nizi 2 metreden düşürdüğünüzde telefonunuz hasar görecektir. Neyse ki Tech21’in oldukça ince kılıfı telefonunuzu 2 metreye kadar olan düşmelerden koruyor. Hem de görüntüsü oldukça estetik.

Spigen Tempered Glass Screen Protector

stuff_iphone_accessories_speigel_glass_screen_protector

Telefonunuza kılıf taksanız bile ekranınız düşmelere ve darbelere karşı hala korunmasız olacaktır. Tempered cam koruyucuları ise açık ara en iyi ekran koruyucusu. Telefonunuzu düşürseniz bile bu koruyucu ekrana zarar gelmesini engelleyecektir. Ne kadar centilmen!

Official Apple iPhone Lightning Dock

stuff_iphone_accessories_official_lightning_dock

Apple’ın resmi ürünü olan bu dock diğerlerine oranla biraz daha pahalı bir aksesuar. Alüminyum tasarıma sahip cihazın renk seçenekleri mevcut. Yani uyumlu bir şekilde iPhone 7’niz ile kullanabilirsiniz. Dock’ın üzerinde eski usul 3.5mm jack girişi ve Lightning girişi bulunuyor. Telefonu şarj ederken müzik dinlemenin keyfine varabilirsiniz.

JBL Reflect Aware Lightning Headphones

stuff_iphone_accessories_jbl_earphones

JBL’in spor tasarımlı kulaklıklarının kablosu Lightning girişine göre tasarlanmış ve egzersize hazır bir halde bekliyor. Karışmayan kabloları ve gürültü önleyici özelliği sayesinde özellikle koşu ve bisiklet gibi dışarda yapılan sporlarla uğraşan kişiler için oldukça ideal.

Aukey 20000mAh Portable Charger

stuff_iphone_accessories_aukey_charger

Acil durumlara karşı çoğumuz yanımızda mobil şarj aleti taşımaya başladık. Eğer birkaç gün sürecek bir festivale katılmayacaksanız bu 20000mAh cihaz sie yeterli olacaktır. Çoğu mobil şarj aleti microUSB girişini kullansa da Aukey’nin bu cihazı Lightning girişine uyumlu.

Griffin iTrip Clip Bluetooth Headphone Adapter

stuff_iphone_accessories_griffin_bt_adapter

Standart kulaklığını iPhone 7’de kullanmak için en havalı seçeneklerden biri. Pahalı olmaması da ürünü güzel kılan bir başka detay.