FIFA 17’yi ilk kez Xbox One S ve Xbox One sahipleri oynayacak

En popüler futbol oyunlarından biri olan FIFA 17, 29 Eylül 2016‘da raflardaki yerini alacak. Ancak oyunun tam sürümü Xbox One S ve Xbox One kullanıcıları 22 Eylül tarihinde oynamaya başlayabilecek.

xbox-fifa xbox-one-s-fifa

Xbox One S sahibi olmak isteyenler FIFA 17’ye özel iki farklı paket alabiliyor. 1 TB kapasiteli Xbox One S FIFA 17 paketinin fiyatı 1699 lira, 500 GB‘lık paketi ise 1299 liralık fiyat etiketiyle raflardaki yerini alıyor. Bu paketi satın alanlar oyuna ücretsiz olarak sahip olabildikleri gibi yine 14 günlük Xbox Live üyeliği ve 1 aylık EA Access üyeliğine de erişim hakkı kazanıyorlar.

Xbox One, Türkiye Futbol Federasyonu ile bir işbirliğine de girdi ve böylelikle 1 TB’lık özel paketi satın alan tüketiciler, paketlerin içlerinden çıkan hediye kodları ile www.fifaxboxonedaoynanir.com adresine kayıt olup ücretsiz Türkiye Milli Futbol Takımı resmi formasına sahip olabilecekler.

xbox-one-s

Microsoft’un Ağustos ayında dünya ile aynı anda Türkiye’de de piyasaya sürdüğü yeni nesil oyun konsolu Xbox One S’te 4K ve HDR desteği bulunuyor. Cihaz , Bluetooth özelliğine sahip yeni kumandası ile kullanıcılara hem konsolda hem PC’de kablosuz deneyim fırsatı sağlıyor.

Önceki model Xbox One’a kıyasla yüzde 40 daha küçük tasarlanan ve eski konsollardaki güç ünitesini de cihazın içinde bulunduran yeni konsolun rengini Microsoft ‘’robot beyazı’’ olarak tanımlıyor.