İnceleme: Dyson Pure Hot + Cool

Bu gerçekten bir fan mı?

 

dyson_pure_fan_lead

Bahsettiğimiz şey futbolda holiganlığa varan ‘fan’lık değilse evet. Her ne kadar alışık olduğumuz fan görüntüsüne sahip olmasa da Dyson Pure Hot + Cool evinizin içerisinde durmasını isteyeceğiniz bir fan. Görüntüsünün fana benzememesi bir fan kadar iyi çalışamıyor anlamına gelmiyor çünkü. Dyson Pure Hot + Cool’un fiyatı ise 500 dolar. Ama baştan söyleyelim bu sadece bir fan değil.

Burası biraz sıcak mı oldu?

dyson_pure_fan_3_topdown_0

Eğer Dyson’ın fantastik 360 Eye süpürgesini akıllı telefonunuzdan takip edebildiğiniz gibi aynı işlemi Pure Hot + Cool’da da gerçekleştirebiliyorsunuz. Bir cihazı akıllı telefondan kontrol etmek çok da yenilikçi gelmedi mi?

Dyson’ın ücretsiz uygulaması Link, iPhone’larda ve Android cihazlarda kullanılabiliyor. Uygulama sayesinde cihazı açıp kapayabiliyor, dereceyi ve yoğunluğu ayarlayabiliyor aynı zamanda fanı zamanlayabiliyorsunuz. Kullanımı oldukça kolay olan cihazın kurulumu da sadece birkaç dakika sürüyor.

Ancak Dyson Pure Hot + Cool Apple’ın HomeKit’i ve Amazon’un Alexa’sıyla bağlantı kuramıyor.

Hayal gücü geniş bir cihaz

dyson_pure_fan_4_app_and_remote_verdict

Pure Hot + Cool için kesinlikle güzel bir cihaz diyebiliriz. Dyson’ın daha önceki modeli Pure Cool da oldukça güzel işler başarıyordu.

Netflix’in karşısına kurulmuş saatlerce süren bir keyif yapıyorsanız Pure Hot + Cool size her hava şartında yardımcı olacak. En güzel özelliklerinden biriyse cihazın ses seviyesinin oldukça düşük olması. Böylece dizi ve film keyfiniz tuhaf bir uğultuyla bozulmuyor.

Aynı zamanda evlerinizde bulunan fanların aksine Dyson, yumuşak ve sürekli bir hava akımı yaratıyor. Böylelikle bir hava silahının önünde gibi hissetmiyorsunuz.

Son derece şık

dyson_pure_fan_2_app_screens_trio

Daha önce de belirttiğim gibi Dyson Pure Hot + Cool sadece bir fan değil. Dyson bu cihazı aynı zamanda bir hava arıtma cihazı olarak da sunuyor.

Dyson’a göre bu cihazın filtresi 0.1 mikrona kadar küçük olan parçacıklarda dahi yüzde 99.95 oranında başarı sağlıyor. İtiraf edelim, bunun tam olarak ne demek olduğuna Wikipedia’dan baktık. Bu filtre sayesinde havada bulunan tüm bakteri, küf, polen ve toksinler cihaz tarafından tutuluyor.

Evinizdeki havanın ne kadar kaliteli olduğunu takip etmek için ise Dyson Link uygulamasına bakmanız yeterli.
Ürün başlı başına bile oldukça başarılıyken hava temizleme özelliğinin de eklenmesiyle kesinlikle çok daha etkileyici bir hal alıyor.

Karar

İnternet bağlantısıyla akıllı telefonunuzdan cihazı kontrol etmek ve kurulumu yapmak son derece kolay. Açın ve çalışmaya başlasın!

Eğer fan için yeterli bir bütçeniz varsa seçmeniz gereken ürün tam olarak karşınızda duruyor. Dyson Pure Hot + Cool ile sadece evinizin ısısını istediğiniz gibi ayarlamıyor, aynı zamanda havayı da temizleyebiliyorsunuz. Kesinlikle başarılı.

Stuff görüşü: Bu akıllı fan, gadget hayranları ve hastalık hastaları için yaratılmış.

dyson_pure_fan_leadBeğendiklerimiz:

  • Verimli ve sessiz
  • Havayı temizlemesi çok hoş bir detay
  • Dyson Link uygulaması mükemmel

Beğenmediklerimiz:

  • Apple HomeKit ve Amazon Alexa desteği yok
  • Fiyatı biraz yüksek

İlgili Yazılar