En güzel sesler için Vamp Stereo ve Vamp Speaker

 

vamp-stereo-hot-stuff

Bu hoparlörler aynı değil!

Çok mu moral bozucu? Neyse, burada hoparlörün normlara uyup uymadığı hakkında konuşmuyoruz. Üzerinde yeşil küçük bir küpün olduğu soldaki hoparlörü görüyorsunuz. O yeşil cihazın ismi Vamp Stereo.

2013’teki Vamp’ın ayak izlerini takip eden İngiliz tasarımı Vamp Stereo, iki hoparlörle bağlantı kurabiliyor.

Hey! Bir dakika. Lütfen öncelikle bu hoparlörlerin ne yapabildiğini söyle.

Biraz hızlı mı gittik? Tamam en baştan başlıyoruz. Vamp Stereo küçük, şirin bir hoparlör ve Bluetooth alıcısı wireless kurulumu yapılana kadar seti standart bir hoparlöre çeviriyor. Cihaz kabloyla hoparlör girişine bağlanabiliyor ve Bluetooth ile akıllı telefon, tablet veya laptop bağlantısı kurabiliyor. Aynı zamanda standart 3.5 mm girişi (birileri hala seni seviyor jack!) Bluetooth kaynağı olmadığında kullanılabiliyor. Vamp Stereo tasarımında mıknatısı da barındırıyor, böylelikle bunu daha büyük hoparlöre de yerleştirebiliyorsunuz.

Vamp Stereo’nun şarjı tam doluyken 10 saat kullanılabiliyor. Yani yolculuk yapacaksanız yanınıza alabilirsiniz.

vamp-stereo-02_0

Kulağa güzel geliyor. Yani tavan arasına atılmış eski Sonos’u gün yüzüne çıkarıp ona yeni ve güzel bir hayat verebilir miyim?

Yapabilirsiniz ve bu kesinlikle oldukça güzel olur. Eskiden alınmış devasa ve sonrasında bir kenara fırlatılan hoparlörler bu cihaz sayesinde yeni bir hayat kazanabilir. Ama bu cihazı vintage bir hoparlörle bir araya getirmek istemiyorsanız Vamp Speaker da var.

Vamp Speaker geri dönüştürülmüş materyallerden yapılmış ve dışı da OSB’den üretilmiş. Cihaz aynı zamanda diğer iki hoparlörle de bağlantı kurabiliyor.

İkisi de şu an satışta mı?

Kickstarter’da olan proje 100,000 pound hedefliyor. 69 pound olan cihazı ön sipariş yoluyla satın alabilirsiniz ancak teslimatı Mayıs ayında olacak. Gelecek yıl ürünü satın almak istediğinizdeyse 100 pound ödemeniz gerekiyor.